Ekstra låse​

Dine ydredøre bør have 2 gode låse, hvoraf den ene er en ekstra lås. Den ene af disse låse skal kunne låses indefra med en nøgle. Ekstra nøglen må ikke blive siddende i døren permanent. Det handler om at gøre det svært for tyven der er kommet ind, igennem vinduet, har svært ved at komme ud af døren med inventar.​


​Når du overvejer en ekstralås bør denne placeres mindst 40 cm. fra den eksisterende lås, så får du den bedste virkning.

Har du en dør hvor låsen kan sidde inde i døren, svækker den døren, fordi døren bliver udhulet der hvor låsen skal sidde. Når låsene sættes med 40 cm afstand, er udhulningerne så langt fra hinanden, at det ikke påvirker dørens styrke.

​Vores dygtige låsesmede hos Secure Partner kan hjælpe dig med at lave et sikkerhedscheck , og finde den bedste mulige løsning for dit bolig.

Secure Partner

Tlf.: 70 20 10 35

Secure Partner anbefaler ekstra låse på dine ydredøre. Ekstra låsene har en stor effekt, så når uheldet er ude og tyven er kommet ind, at han ikke let kan komme ud igen. Den primære lås skal være med vrider, og den sekundære lås skal udelukkende være med nøglefunktion på begge sider af døren, så de kan låses både indefra og udefra. Dine ekstra låse skal placeres 40 cm. fra hinanden for at opnå den størst mulige effekt.

Den sekundære lås (ekstralåsen) benyttes når man forlader hjemmet, som en ekstra sikkerhed, dette gør det mere besværligt for tyven at benytte døren som flugtvej.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35