Låsesmed på Sjælland - døgnservice på hele Sjælland​

​Bor du på Sjælland, og har du brug for en dygtig og certificeret låsesmed, så kontakt Secure Partner. Vi har mange års erfaring som låsesmed på Sjælland, og vi klarer alle låsetekniske opgaver.

Secure Partner har siden 1990 været låsesmed på Sjælland og udført låsetekniske opgaver af forskellig art. Alle låsesmede er uddannede og har mange års erfaring i branchen, hvorfor ingen opgave er hverken for lille eller for stor til os.

Vi udfører alt fra omkodning og oplukning til ny montering af låsesystemer såvel som alarmsystemer og adgangskontrol. Derudover har vi stor succes med at udføre sikkerhedstjek og rådgive beboerne om, hvordan de selv kan tyverisikre deres bolig på bedst mulig vis, så de selv kan minimere risikoen for indbrud i hjemmet.

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste service, og vi udfører derfor altid kvalitetsarbejde. Vi går aldrig, før kunden er tilfreds, og vi kan altid kontaktes døgnet rundt.

Døgnservice

Med vores døgnservice er det muligt for dig at komme i kontakt med en af vores låsesmede på Sjælland døgnet rundt. Der kan pludselig opstå en situation, hvor man har akut behov for en låsesmed på Sjælland til at lukke sig ind i sin bolig, hvis man fx er kommet til at smække sig ude eller har mistet sine nøgler, og derfor stiller vi vores døgnservice til rådighed for både privatpersoner og erhverv hele året rundt.

Vi dækker hele Sjælland

Vores dygtige låsesmede dækker naturligvis hele Sjælland, herunder København og Indre By, Storkøbenhavn, Nordsjælland og det øvrige Sjælland, hvor vi blandt andet dækker Roskilde, Solrød, Greve og Køge.

Kontakt din lokale låsesmed på Sjælland

Der kan være flere grunde til, at du har brug for at kontakte din lokale låsesmed på Sjælland. Uanset om der er tale om en akut låseteknisk situation eller ej, så kan du altid komme i kontakt med din låsesmed ved at ringe på tlf.: 70 20 10 35– vi sidder klar til at besvare din henvendelse.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35