RUKO DP OG CLICQ LÅSESYSTEM

​Rukos DP og ClicqDet nyeste skud på stammen er Rukos DP og Clicq låsesystem. Dette nye system er patenteret frem til år 2024, derved kan nøglen ikke kopieres lovligt i patentets løbetid – låsesystemer bør generelt udskiftes hvert 10 år.

Ruko DP er samtidig integreret i den seneste generation af CLIQ system, og derved kan man kombinere et DP system med en CLIQ overbygning, hvorved sikkerheden øges til det højeste sikkerhedsniveau.

Ruko DP er derved F&P´s højeste sikkerhedskategori, og betegnes dermed af forsikringsselskaberne som det sikreste mod gennembrydning og oplukning.

Systemet er bygget op sådan at man kombinerer låsesystemer fra 3 forskellige systemer, uden at man har behov for mere end en nøgle.

For at øge sikkerheden kan man derved udbygge Ruko DP nøglefunktionen med CLIQ og få en højere sikkerhed. CLIQ funktionen gør at man kan registrere hvor og hvornår nøglen bliver brugt, og lave en tidsbegrænsning for brugen.

Med programmet Ruko Performer, hvor men registrerer hvilke nøgler, der er i hvilke hænder, er der let at få et overblik over brugen af nøgler. Det er muligt at lukke nøglerne hvis de bliver tabt eller stjålet.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35