Sikkerhedsslutblik​

​Når man vælger en sikker lås, samt karm, er det også vigtigt at man vælger et sikkert slutblik. Tingene skal hænge sammen, og man må ikke vælge det ene frem for det andet. Hvis du har sat en sikret lås og karm på døren og glemmer et sikkerhedsslutblik, kan det stadigvæk være muligt for tyven at bryde ind. En kæde er ikke stærkere end det savgeste led.

Med et godt sikkerhedsslutblik kan man opnå en sparkestyrke på over 750 kg. Et almindeligt slutblik er fæstnet med to skruer i karmsiden og kan forholdsvist let sparkes ind. Et sikkerhedsslutblik er sikret med 2 dybe skruer i karmsiden, og derved langt sværere at løsne og svække.

​Hvad koster sikkerhedsslutblik?

Sikkerhedsslutblikket er ikke en dyr investering, men den er en vigtig del for at opnå den størst mulige sikkerhed i dit hjem. De kan koste fra 20 kr. og opefter.

Kan man gøre andet – udover sikkerhedsslutblik – for at sikre sig?

Ud over et godt sikkerhedsslutblik, kan det være en god ide at forstærke karmen ved yderdøre med hjørnebeslag.

Hvis du har har døre med udvendige hængsler, kan de suppleres med bagkantsnokker. Derved bliver døren næsten umulig at vride op ved hængslerne. Og så giver tyvene op.

Skal du have ny yderdør, så overvej, om du skal vælge en dør, der låser flere steder samtidig. Det er altid en god investering at gå fra en lås til 2 – det er også en faktor der skræmmer tyve væk.

Se også disse gode råd fra en forsikringsvirksomhed

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35