Vi udfører alle former for låseservice​

​Vi er en professionel virksomhed med mange års låseservice erfaring i låsebranchen. Vores medarbejdere er altid opdateret med kurser, og den sidste nye viden om produkterne på markedet, så vi har mulighed for at rådgive dig professionelt, og skræddersy en løsning, der passer til dit behov. Vi udfører låseservice i hele byen og på amager, samt hele Storkøbenhavn og store dele af Sjælland.

Låseservice arbejde med kvalitet

Vi arbejder med de bedste produkter på markedet. Ruko er et dansk kvalitetsmærke, som vi har et tæt samarbejde med, men der er også mange andre mærker på markedet. Det hele afhænger af hvad dine behov er. Der kan være stor forskel på, hvad du har brug for, hvis du er enten en privatperson, eller du repræsenterer en større virksomhed. Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen. Vi forhandler de mærker som vi ved er gode, og kan stå inde for.

​Hvad kan vi tilbyde

​Vi kan tilbyde en bred vifte af sikkerhedsopgaver:

  • Reparation af låse
  • Montering af låse
  • Omkodning af låse
  • Oplukninger af døre og porte
  • Oplukning af biler
  • Oplukning af pengeskabe
  • Video overvågning
  • Opsætning af alarmer

​Låseservice til private hjem

​Har du som privatperson et behov for at få skiftet en lås i dit hjem? I mange tilfælde er kunderne ikke klar over at det ikke altid er nødvendigt at skifte en lås, hvis man ønsker at have fuld kontrol over, hvor mange nøgler der passer til dørene i hjemmet. I nogle tilfælde kan du nøjes med at få omkodet låsen, dette er både en langt hurtigere og billigere løsning.

Låseservice til din virksomhed

​Er i en mellemstor virksomhed, kan det være vigtigt at have fuld kontrol over, hvilke personer der har adgang til virksomheden. Det er som regel ikke bare udstyret, der kan blive stjålet, der er ærgerligt, men de mange timers arbejde, mails m.m. der f.eks. ligger på computerne, der i mange tilfælde er næsten uerstatteligt. Du får ofte erstatning for udstyret, men ikke arbejdstimerne der ligger i udstyret.

Et elektronisk låsesystem kan i nogle tilfælde være en rigtig god idé. Så har virksomheden fuld kontrol med, hvem der har nøgler, og trafikken og brugen af elektroniske nøgler. Det er let at slette en nøgle, hvis en arbejdsrelation med en medarbejder ophører.

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35