Din sikkerhed i din private bolig, er vigtig for os​

​Sikkerhed af din private bolig, er nok den opgave som er vigtigst for os. Vi alle har hørt om eller måske selv oplevet at få indbrud, så vi ved hvor ubehageligt der er at andre folk har været inde og rode i vores ting, og hvor ubehageligt det er at miste de ting det betyder noget for os.

Det er svært at forstå at nogle folk ikke kan kende forskel på dit og mit, men det sker desværre ikke så sjældent. Det er desværre noget vi må forholde os til, og noget vi må agere på.

Der er forskellige ting man kan gøre for at forsøge at forhindre indbrud. Ud over nabohjælp og at snyde tyven til at tro at der er nogen hjemme, kan vi anbefale at man sammen med vores dygtige medarbejdere laver et sikkerheds check på sin bolig.​​

Det vi anbefaler er gennemgang af:​

Der er stor forskel om du bor i nyere eller ældre etagebyggeri, eller hus. Tiderne skifter, og sikkerhedsprodukterne bliver mere avanceret og sikre. Forespørgslen efter sikkerhed af enhver art er meget efterspurgt i disse år.

Sikkerhed i ældre etagebyggeri

​Bor du i et ældre etagebyggeri?? Mange af de ældre Københavner lejligheder har de lidt tyndere og ældre døre. Her anbefaler vi at man bruger ekstra låse, så hoveddøre og evt. bagdøre har 2 låse. En basislås og en ekstra lås. Vi anbefaler at man kigger lidt på karmen og hængsler, så man kan gøre det mest muligt besværligt for tyven at trænge ind i boligen.

Mange af de gamle lejligheder, som har en enkelt gammel lås, kræver det ikke mere end et godt spark fra tyven for at komme ind i lejligheden. Selvom mange bor i samme opgang er det ikke sikkert at folk er hjemme og høre balladen, og selvom folk faktisk er hjemme, er det ikke sikkert at beborene kæder larmen sammen med et indbrud, så du bør sikre dit hjem, hvis du vil undgå de uønsket gæster.

Nybygget etagebyggeri og huse

​Bor du i et nyere etagebyggeri eller nyere hus, har du sikkert de nyere låsesystemer, og tykkere døre. Som udgangspunkt er det en del svære for tyve at komme ind i disse lejligheder og huse. Det sikkerhedsniveau du ønsker, og hvad du ønsker at ofre for ikke at få uønsket besøg, skal jo altid holdes op imod hvor store dine værdier i boligen er. Ens hjems sikkerhedsniveau kan jo altid forbedres med bl.a. bedre låse, video og alarmer.​

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35