Låsesmed på Amager​

​Vi er din låsesmed på Amager i København, og kører i hele området, fra starten af Amagerbrogade til Tårnby, Kastrup og Dragør. Vi udfører alle låse opgaver i dit lokalområde:

Låsesmed Amager – I slutningen af 1800 tallet var Amager stedet hvor københavnerne afleverede deres affald, deraf kaldet lorteøen. Vi er kommet langt siden da. Igennem de sidste 10 år er Amager blomstret voldsomt op, og er blevet et særdeles attraktivt område af København. Der er kommet mange flotte arkitektoniske byggerier, og Metro, Fields og Amager Strandpark – Amager har det hele – også en lokal låsesmed på Amager.

Vi er din lokale låsesmed på Amager

Har du haft forsøg på indbrud, eller har du haft indbrud, kommer vores dygtige – låsesmed Amager – hurtigt frem og hjælper dig. Vi ved hvor ubehageligt det er, at andre har været i dit hjem, uden at være inviteret. Vores låsesmede hjælpe dig med at bliver tryg i dit hjem igen. Vi hjælper dig også med at få din dør til at virke igen, så du kan føle dig sikker.

Vi anbefaler altid at du ud over din hovedlås får en ekstra lås. Ekstra låsen skal sidde med ca. 40 cm. afstand fra din hovedlås. Dette giver din dør større styrke hvis der kommer forsøg på indbrud, og derved er det en del vanskeligere for tyven at bryde ind i dit hjem.

Ny bolig

​Er du ny tilflytter og har behov for en låsesmed på Amager for at få sikkerheds gennemgået dit nye hjem, er vi ikke langt væk. Får man et nyt hjem er ikke så ofte at folk tænker over, hvor mange mennesker der evt. kan have gamle nøgler til dit nye hjem. Man behøver ikke altid at udskifte låsen, for man kan i mange tilfælde nøjes med at få den omstillet, så gamle nøgler der er i omløb, ikke længere kan benyttes til låsen. Dette er en langt billigere løsning end at skifte låsen ud.

Vores biler kører i området, så vi er hurtigt fremme, hvis du har behov for vores låse assistance.​

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35