Vi er din professionelle låsesmed i Charlottenlund!​

​Hvis du er på bar bund, når det kommer til, hvordan du bedst sikrer sit hjem mod indbrud og tyveri, kan vi hos låsesmed i Charlottenlund hjælpe dig med at blive klogere på emnet. Vi er en af de førende låsesmede i Københavnsområdet og har mere end 20 års erfaring i branchen. Det gør os til specialister i sikkerhed.

​Vi arbejder lokalt – låsesmed i Charlottenlund

​Vi leverer alt inden for sikkerhed og adgangskontrol, og har du fået smækket dig ude, kommer vi til dig så hurtigt som muligt. Vi er klar til at servicere dig i alle 24 timer i døgnet og er som regel fremme inden for 30 minutter. Vores servicevogne har altid et stort lager af låse og værktøjer. Det er en fordel for dig, hvis du har brug for akut omstilling eller omkodning af en lås, der har været udsat for hærværk eller hvis du gerne vil have monteret en ekstra lås med det samme. Udover konkrete opgaver inden for låseservice – oplukninger, omstillinger og omkodninger af låse, er vi gearede til at rådgive såvel private som virksomheder omkring adgangskontrol og sikkerhed.

Låsesmed i Charlottenlund, med sikkerhed som profession.

Vores medarbejdere er seriøse og professionelle folk, der er passionerede og engagerede i arbejdet med indbrudssikring. Vi ønsker ligesom dig at komme ubudne gæster i forkøbet. Det gælder uanset om du bor i en villa, en lejlighed eller har brug for at få sikret sit sommerhus. Vi har ekspertviden inden for alle områder og vores medarbejdere gør en stor indsats ud af at holde sig opdaterede inden for de nyeste teknologier.

En af de ting, du skal være opmærksom på, er at nye låsesystemer afløser gamle og utidssvarende låse. Det er tilfældet med den næsten klassiske 5-stiftede Ruko lås, som er alt for nem at dirke op. Trods det har mange af vores privatkunder stadig denne nøgletype, og de bliver ofte overraskede, når vi kommer forbi og rådgiver om sikkerhedsoptimering i deres hjem.

Hvor sikre er dine karme? – spørg låsesmed i Charlottenlund

Hos låsesmed i Charlottenlund anbefaler vi alle vores kunder at udskifte de 5 stiftede låse med nye moderne 6- eller 11 stifters låse, der er vanskelige eller endog umulige at dirke op.

Dertil kommer, at det altid er en god ide at sikre hoveddøre med en ekstra lås. Reglen for en ekstra lås er, at afstanden mellem de to låse bør være mindst 40 centimeter.

Derudover nyttet det ikke, at dine låse er dirkesikre, hvis din karm er i dårlig stand. Vi kan hos din låsesmed i Charlottenlund hjælpe dig med at sikre dine karme – til både vinduer og døre.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35