Låsesmeden i Dragør udfører alle låseopgaver​

​Er du flyttet til en ny bolig – ring til låsesmeden i Dragør

Dragør er en hyggelig by – det synes tyvene også. Når du flytter til en ny bolig, lejlighed eller hus, er det vigtigt at du overvejer hvem der har haft nøgler til boligen, det kan være naboer, familie, håndværkere eller venner af den forrige beboer. Forsikringsselskaberne kræver at du har styr på, hvem der har nøgler til dit hjem. Ring til låsesmeden i Dragør, og vi omstiller dine låse, så du har styr på at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Omstilling af en lås, er den billigste løsning, frem for at få låsen udskiftet.

Låseprodukter udvikler sig hele tiden

Som i alle andre brancher bliver der udviklet nye låseprodukter og låsesystemer hele tiden. Låsenes sikkerhed bliver hele tiden bedre og bedre. Er din lås mere end 10 år gammel, anbefaler låsesmeden i Dragør, at du får din lås udskiftet. Ikke kun låsene bliver bedre, det bliver tyvene desværre også.

Ruko 5 stift låse, nøglerne med det runde hoved

Mange af vores kunder, har stadigvæk de game 5 stift låsesystemer. Disse låsesystemer er gamle, og har et dårligt sikkerhedsniveau, og det er ikke svært at åbne sådan en lås. Vores låsesmed i Dragør anbefaler at man får skiftet til et opdateret, og et mere sikkert låsesystem. På hoveddøre anbefaler låsesmeden i Dragør i København at man monterer en hovedlås og en ekstralås med ca. 40 cm. afstand imellem, da dette giver døren en stor stabilitet, og derved mere modstandsdygtig over for spark og slag.

De fleste tyverier i huse går dog igennem vinduer og terrassedøre. Ring til din låsesmed i Dragør og lad os hjælpe dig med at lave et sikkerhedscheck i din bolig. Vi kommer ud til rigtig mange indbrudssager, så vi ved hvordan tyvene kommer ind i boliger.

Vi laver gerne et gratis sikkerhedscheck i din bolig.

Ring 70 20 10 35​!

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35