Låsesmed på Frederiksberg - døgnvagt​

​Har du brug for en dygtig låsesmed på Frederiksberg med døgnvagt, så kontakt Secure Partner. Vi er en billig låsesmed i København med dygtige og kompetente låsesmede, der alle er uddannede og har mange års erfaring.

Vores låsesmed på Frederiksberg klarer alle låsetekniske opgaver, så uanset om du er kommet til at smække dig ude, har mistet dine nøgler, har brug for et sikkerhedstjek eller ønsker ny montering af en lås eller et alarmsystem, så er vores kompetente låsesmed på Frederiksberg klar til at hjælpe dig.

Døgnvagt – akut behov for en låsesmed på Frederiksberg

Er du kommet til at låse dig ude, eller har du mistet dine nøgler, er det nødvendigt, at du kan komme i kontakt med din lokale låsesmed på Frederiksberg døgnet rundt, da behovet for en låsesmed aldrig er til at forudsige i disse situationer, og det går jo ikke, at du ikke kan komme ind i din bolig midt om natten. Derfor har vi hos Secure Partner valgt at tilbyde døgnservice hele året rundt – også på helligdage, så du altid kan komme i kontakt med os, uanset tidspunkt, hvis du har brug for låseteknisk assistance.

Vi rykker desuden hurtigt ud, så du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt på at blive lukket ind i din bolig.

Vi udfører alle låsetekniske opgaver

Låsebranchen er meget dynamisk, og der kommer hele tiden nye produkter til, hvorfor vi løbende sørger for at efteruddanne vores låsesmede, så de kan give den bedste rådgivning til dig som kunde. Vi kan dermed udføre alle former for låsetekniske opgaver, herunder bl.a. oplukning og omkodning, sikkerhedstjek, rådgivning, montering af låse og alarmsystemer, adgangskontrol og meget mere. Der er ikke nogen opgave, vi ikke kan klare.

Kontakt din låsesmed på Frederiksberg

  • Ønsker du at bestille en låsesmed på Frederiksberg, eller vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din bolig, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 20 10 35 eller mail: [email protected].

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse hele døgnet!​

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35