Låsesmed i Gentofte - lokal døgnvagt​

​Bor du i Gentofte, og har du brug for en lokal låsesmed med døgnvagt, så kontakt Secure Partner. Vi har altid en lokal låsesmed i Gentofte, som er klar til at hjælpe dig, hvis du har smækket dig ude, mistet dine nøgler, har brug for ny montering af lås eller alarmsystem eller et sikkerhedstjek af boligen. Vi klarer alle låsetekniske opgaver, så hold dig ikke tilbage med at kontakte Secure Partner – din lokale låsesmed i Gentofte.

Vores låsesmed i Gentofte

..er billig, men yderst dygtig og erfaren. Siden 1990 har vores låsesmede i Gentofte arbejdet med at tyverisikre boliger samt udskifte, montere og omkode nye låse og alarmsystemer, så beoerne kan føle sig trygge i deres hjem.

Låseteknisk ekspertise til private og erhverv

​Som låsesmed i Gentofte sætter vi en stor ære i at give vores kunder den bedste service. Vi tilbyder både vores låsetekniske ekspertise til privatpersoner og erhverv, så kontakt os endelig for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og din bolig eller virksomhed.

Vores låsesmed i Gentofte stiller sin låsetekniske ekspertise til rådighed for både privatpersoner og erhverv.

Låsesmed med lokal døgnvagt i Gentofte

​Langt de fleste opkald til låsesmeden i Gentofte skyldes en akut situation, hvor en beboer kan være kommet til at smække sig ude eller har mistet sine nøgler. Denne slags akutte situationer kan ikke planlægges, og låsesmeden er derfor nødt til at være til rådighed alle døgnets 24 timer, så beboeren kan komme ind i sit hjem, uanset hvad tid på døgnet der er tale om.

Kontakt låsesmeden i Gentofte

​Vores låsesmed i Gentofte sidder klar til at tage imod din henvendelse, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi kan kontaktes tlf.: 70 20 10 35. Vi udfører også gratis sikkerhedstjek af din bolig, så du kan finde ud af hvor sikker du er derhjemme.​

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35