Bor du i Hareskov By, og har du behov for en låsesmed?​

​Har du låst dig ude, ring til låsesmeden i Harreskov By. Vores låsesmede køre i hele dit område, og kan være hurtigt fremme hvis du har låst dig ude, eller af en anden grund har behov for en låsesmed.

Låsesmeden i Hareskov By, vi hjælper dig med at sikre dit hjem.

Vores låsesmede har været ude til mange indbrudssager. Når man bor i hus viser statistikken at det ofte er igennem vinduer og terrassedøre at tyvene kommer ind. Vores låsesmede i Hareskov By anbefaler at man får lavet et gratis sikkerhedscheck af sin bolig. Får gennemgået alle mulige indgange, og får en anbefaling til forbedring af sikkerheden.

Har du flyttet til en ny bolig?

Når man overtager en ny bolig, er der mange udgifter, flytning, maling, forbedringer m.m. Mange glemmer at tænke over udgifterne til en låsesmed. Ifølge forsikringsselskaberne er det dig som ejer, der har ansvaret for nøgler til boligen. Hvis man overtager en bolig med medfølgende nøgler, ved man ikke om der findes ekstranøgler til boligen, hos naboen, familie, venner til den forrige ejer, eller hos håndværkere. En billig og sikker løsning på problemet er at få omkodet låsene og få 3 nye nøgler. Dette er en både billig og nem løsning, og så har du styr på nøglerne til dit nye hjem, som forsikringsselskaberne kræver. Vi kan naturligvis kode låsene om så postkassen hoveddøren og udeskuret har samme nøgle. Ring til os – din lokale låsesmed i Harskov By, vi er lige om hjørnet.

Vi kan hjælpe dig med flg. opgaver:

  • Oplukning
  • Omkodning
  • Alarmsystemer
  • Sikkerhedstjek
  • Ny monteringer
  • Adgangskontrol
  • Rådgivning

Låsesmed i Hareskov køre i dit område, og vi kan være hurtigt fremme, hvis der opstår et akut behov for vores ydelser. V har døgnåben, så vores låsesmede kan kontaktes døgnet rundt, hele året.

Ring til vores låsesmed i Hareskov By på – 70 20 10 35

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35