Din lokale låsesmed på Nørrebro - få sikkerhed i boligen​

Når vi som låsesmed på Nørrebro kommer ud til opgaver, ser vi ofte, at mange af de gamle lejligheder stadig benytter de gamle Ruko 5 stift låsesystemer. Disse låsesystemer har en meget lav sikkerhed, og er meget lette for en tyv at sparke ind eller bryde op. Vi anbefaler, at man skifter disse gamle låse ud til et mere sikkert produkt og eventuelt få en ekstra lås på døren.​

Lidt historik om låsesmede på Nørrebro

Nørrebro er Københavns tættest befolkede område, men også det mest folkerige kvarter i København. Før i tiden var Nørrebro arbejderkvarteret med karré bebyggelser og spredt industri. Lejlighederne i området er ofte små, med begrænset sikring af de gamle døre, så sikring af lejligheder er en af de opgaver, vi som låsesmed på Nørrebro ofte hjælper med.

I dag er Nørrebro blevet en multikulturel bydel og en del af indbyggerne er studerende, kunstnere eller personer, der har en anden etnisk baggrund. Man finder en del halalslagtere og shawarma barer i området blandet med caféer, tøjbutikker, restauranter og låsesmede på Nørrebro, alt i en fin multikulturel sammenblanding.

Vores låsesmede på Nørrebro har altid været glad for at hjælpe beboerne i området. Vi har lavet en del opgaver af forskellig art, men typisk er det oplukning, omlægninger og sikringsopgaver, vi udfører i området.

Se hvad der findes af muligheder med låsesmed på Nørrebro

​Står du for at skulle have udført en opgave, kan du have gavn af at læse vores afsnit under låse-produkter. Her kan du læse mere om vores mest benyttede låse og tilbehør, så du har en ide om, hvad udvalget er, så kan du sammen med vores låsesmede på Nørrebro vælge den helt rigtige løsning, der passer til dit behov.

Et sikkerhedstjek udført af en billig låsesmed

​Har uheldet være ude, og har du behov for at få en gennemgang af din bolig. for at få en bedre sikring, udskiftning, opsætning eller bare gode råd, er du velkommen til at kontakte os – vi er din lokale billige låsesmed på Nørrebro – og få en professionel gennemgang af din bolig.​

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35