Låsesmed i Nordsjælland med døgnvagt​

​Bor du i Nordsjælland og har du brug for en dygtig låsesmed med døgnvagt, så kontakt Secure Partner. Vi er lokal låsesmed i hele Nordsjælland og stiller vores service til rådighed til både privatpersoner og erhverv døgnet rundt.

Siden 1990 har vores certificerede låsesmede dækket hele Nordsjælland, så skal du bruge en låsesmed i Nordsjælland, der er uddannet, og som samtidig har mange års erfaring i branchen, er Secure Partner et oplagt valg. Vi klarer alle låsetekniske opgaver, herunder oplukning og omkodning af låse, montering/udskiftning af lås, montering af alarmsystemer og adgangskontrol samt et dybdegående sikkerhedstjek af din bolig, hvor låsesmeden i Nordsjælland gennemgår boligen for forældede låsesystemer og vurderer, om der skal monteres ekstralåse eller nye låse ved fx vinduer og terrassedøre for at tyverisikre boligen på bedst mulig vis. Derudover rådgiver låsesmeden i Nordsjælland naturligvis også om, hvad du selv kan gøre for at tyverisikre boligen, når du ikke er hjemme, fx i ferieperioder, og så kan låsesmeden selvfølgelig også udrette de forbedringer, han anbefaler i sikkerhedstjekket.

Vi dækker hele Nordsjælland

Nordsjælland er et stort område med mange indbyggere og virksomheder, og vores låsesmed i Nordsjælland dækker naturligvis hele området. Vi dækker blandt andet følgende områder:

Bor du i Nordsjælland, og er din by ikke med på listen, så må du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte låsesmeden i Nordsjælland for låseteknisk ekspertise. Vi kommer også ud til dig.

Kontakt din låsesmed i Nordsjælland

Der kan være mange årsager til, at man kan have brug for en låsesmed i Nordsjælland. Ingen opgave er for stor eller lille til os, og du er altid velkommen til at kontakte os på  tlf.: 70 20 10 35 – vi sidder klar til at besvare din henvendelse døgnet rundt.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35