Låsesmed i Roskilde døgnet rundt​

​Som lokal låsesmed i Roskilde klarer Secure Partner alle låsetekniske problemer. Vores låsesmede i Roskilde har døgnservice, hvilket gør, at du kan komme i kontakt med dem døgnet rundt, hvilket især er en fordel, hvis du er ude for en akut opstået situation, hvor du har brug for låsesmedens ekspertise hurtigt. Det kan fx være, at du er kommet til at smække dig ude eller har mistet dine nøgler – så skal du blot kontakte os, så sender vi en låsesmed i Roskilde ud til dig hurtigst muligt, og det gælder, uanset om det er morgen, middag, aften eller nat, hverdag som helligdag.

Vi løser alle låsetekniske opgaver

Har du en låseteknisk opgave, uanset om den er akut eller ej, kan vores lokale låsesmed i Roskilde med sikkerhed hjælpe dig. Vores lokale låsesmede i Roskilde er nemlig uddannede til at kunne klare alverdens tænkelige låsetekniske opgaver, og der er ikke nogen opgave, der er for stor eller lille til os.

Blandt de mange låsetekniske opgaver vi udfører kan bl.a. nævnes:

  • Oplukning og omkodning af låsesystemer
  • Ny montering af låsesystemer
  • Montering af alarmsystemer
  • Adgangskontrol
  • Sikkerhedstjek og rådgivning

​Høj kvalitet og service

Alle vores låsesmede i Roskilde har en høj faglig stolthed og sætter alle en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet og give kunderne en formidabel service. Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, og for at låsesmedene kan give kunderne den bedste rådgivning er det derfor nødvendigt, at låsesmedene i Roskilde løbende orienteres og uddannes i de nye produkter, så de kan anbefale kunderne den bedste løsning, der passer til den enkeltes behov og situation.

Kontakt låsesmeden i Roskilde døgnet rundt

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vores låsesmed i Roskilde kan tilbyde dig, eller ønsker du at få en akut låsesmed ud til din adresse for at klare en låseteknisk opgave, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse døgnet rundt.

Kontakt låsesmeden i Roskilde på tlf.: 70 20 10 35 

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35