Låsesmed i Storkøbenhavn med lokal døgnvagt​

​Som din lokale låsesmed i Storkøbenhavn er Secure Partner altid klar til at hjælpe dig, hvis du har låst dig ude eller af anden årsag har brug for en lokal låsesmed et sted i Storkøbenhavn.

Vores dygtige og kvalificerede låsesmede har siden 1990 dækket hele Storkøbenhavn døgnet rundt, så vi er om nogen dem, du skal kontakte, når du har behov for en certificeret låsesmed til at lukke dig ind, omkode din lås, montere ny lås eller foretage et sikkerhedstjek af din bolig. Dette er blot nogle af de mange låsetekniske opgaver, vores låsesmede bliver kaldt ud til i Storkøbenhavn, og vi kan løse enhver låseteknisk opgave i hele Stor-københavn.

Vores låsesmede i Storkøbenhavn servicerer naturligvis både privatpersoner og erhverv, så du kan altid få fat på os – hele døgnet – hele året.

Faglig stolthed, god service og efteruddannelse

Alle vores låsesmede i Stor københavn har en høj faglig stolthed, og vi sætter en ære i at udføre et tilfredsstillende stykke låseteknisk arbejde for dig. Vi går derfor aldrig, før du er tilfreds og føler dig tryg i dit hjem.

Låsebranchen er en branche i konstant udvikling, og da der løbende kommer nye produkter på markedet, sørger vi for at efteruddanne vores låsesmede, så de har et dybtgående kendskab til de nyeste produkter. Du kan derfor altid være sikker på, at du får en høj faglig og kompetent service, når du kontakter en af vores låsesmede i Storkøbenhavn.

Vi dækker hele Storkøbenhavn

Vores låsesmede i Storkøbenhavn dækker blandt andet følgende områder:

Kontakt låsesmeden i Storkøbenhavn

Har du brug for at komme i kontakt med en af vores låsesmede i Storkøbenhavn, kan du kontakte os på tlf.: 70 20 10 35

Husk at vi kan kontaktes døgnet rundt, og vi sender hellere end gerne en låsesmed ud til dig i Storkøbenhavn området, hvis du har smækket dig ude – også selvom klokken er 03 om natten.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35