Låsesmed Sundby - en by på​ Amager

​Står du og mangler en låsesmed Sundby med hurtig udrykningstid, så ring til Secure Partner. Vi kommer med det samme døgnet rundt.

Med mere end 20 års erfaring indenfor låseservice er vi opdaterede med den nyeste viden, og alle vores låsesmede modtager løbende efteruddannelse, så de kan være i trit med udviklingen. Derfor kan du være sikker på, at du får kompetent viden og service hos os. Du kan ringe efter hjælp på alle tider i døgnet, og vores vogne er altid udstyrede med et velassorteret sortiment, så vi kan klare de fleste låseopgaver med det samme.

​Er dine nøgler sikre? – låsesmed Sundby hjælper dig

​Er du lige flyttet i en ny bolig, tænker du måske ikke over, hvor mange ekstranøgler der er i omløb. Vi omstiller din lås, så du kan føle dig tryg i dit nye hjem. I mange ældre boliger er nøglen til hoveddøren den gamle rukonøgle med et rundt nøglehoved. En dør med denne type lås er meget nem for en indbrudstyv at trænge igennem, og derfor anbefaler vi, at du skifter låsen ud med et sikrere alternativ. En lås med minimum 6 eller 11 stifter er det bedste valg, mens en ekstra lås placeret 40 centimeter fra din hovedlås er den mest optimale løsning for sikring af din hoveddør.

Gratis og uforpligtende sikkerhedstjek med låsesmeden i Sundby

​Ring i dag og bestil et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig i Sundby. Med vores store erfaring i låseservice og sikkerhed er vi eksperter i at tænke som tyven, og det kommer dig til gode. Vi gennemgår din boligs adgangsveje, omgivelser og egne elementer, og vi giver gode råd og tilbyder løsninger, hvis du ønsker det.

Frygter du indbrud? Låsesmed Sundby hjælper dig med at finde en alarmløsning der dækker dit behov

​Er det ikke første gang, du har været offer for indbrud, eller bor du i et kvarter med en høj indbrudsrate, anbefaler låsesmed Sundby, at du får installeret en alarm. Hos os finder du alarmer i mange forskellige prisklasser, men hvad enten du vælger en dyr eller billig alarm, kan du være sikker på, at de har en god præventiv effekt, da ubudne gæster vil afskrækkes af det faktum, at din bolig er udstyret med en alarm.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Billedvej 8
2150 Nordhavn, København

Tlf.: 70  20  10  35