Kontakt låsesmed i Taastrup når du er smækket ude​

​Har du behov for hjælp til at komme ind i din bolig? Vi laver alt fra oplukninger, omstillinger og montering af nye låse. Din låsesmed i Taastrup er fremme hurtigst muligt for at hjælpe dig ind i varmen.

Har du mistet nøglen

Har du være så uheldig at have mistet nøglen, enten ved at du har forlagt den, tabt den, eller fået det stjålet. Låsesmed Taastrup kommer hurtigst muligt og hjælper dig ind i din bolig. Hvis du har en af de gamle originale 5 stift Ruko nøgler (med rundt hoved), er det umiddelbart ikke noget problem at dirke låsen op. Har ud derimod en nyere og mere sikker lås, kan det være at der er behov for en opboring, og en udskiftning. Hvis du har en ældre lås og du har mistet din nøgle og pung, er den en god ide at få omkodet din lås. De gamle nøgler vil så ikke længere virke, og ubudne gæster kan ikke låse sig ind. En omkodning er en billig og let løsning.

Bor du i et område hvor der er behov for ekstra sikkerhed – kontakt låsesmed Taastrup

Ønsker du at sikre dine døre ekstra, anbefaler vi at der på din hoveddør udover hovedlåsen også er en ekstralås. Ekstralåsen skal sidde ca. 40 cm. fra hovedlåsen, dette vil stive din hoveddør af. Hvilken låse du har i din bolig er også væsentligt. Har du de gamle Ruko 5 stift låse med rundt hoved, anbefaler vi at du får monteret de nye og mere sikret låse. Der sker meget på sikkerhedsområdet. Ring til Låsemed Taastrup, vi anbefaler at man får et sikkerhedscheck af sin bolig hvert 10 år, for at få et billede udviklingen, og eventuelt får opdateret sine låse til nyere modeller.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Billedvej 8
2150 Nordhavn, København

Tlf.: 70  20  10  35