Låsesmed i Vanløse med døgnvagt​

​Leder du efter en billig låsesmed i Vanløse i København med døgnvagt, så er du kommet til det rette sted. Secure Partner er nemlig det perfekte match til assistance med låse og alarmer i Vanløse. Vi er en certificeret låsesmed med døgnvagt, der arbejdet lokalt i hele Vanløse, og vi servicerer både privatpersoner, virksomheder og boligforeninger.

Secure Partner har eksisteret siden 1990 og består af uddannede låsesmede med mange års erfaring. Vi sørger hele tiden for, at låsesmedene uddannes i nye produkter, så vi kan give vores kunder den bedste service og rådgivning.

Døgnvagt i Vanløse

Det er aldrig til at forudsige, hvornår man har brug for en akut låsesmed i Vanløse, og for at give vores kunder den bedste service, så de ikke står udenfor midt om natten uden at kunne komme ind i deres bolig, fordi de har låst sig ude eller mistet nøglen, så har vi valgt at tilbyde vores låsetekniske kompetencer døgnet rundt. Det betyder, at du, uanset tid og sted, altid kan komme i kontakt med vores lokale låsesmed i Vanløse, som rykker ud med det samme, og låser dig ind i din bolig, nat og dag, hverdag og helligdag.

Vores låsesmed i Vanløse udfører alle opgaver

Vores certificerede låsesmede i Vanløse udfører alle tænkelige låsetekniske opgaver, og vi går ikke, før opgaven er udført tilfredsstillende. Vi udfører blandt andet følgende:

Kontakt låsesmeden i Vanløse

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vores låsesmed i Vanløse kan tilbyde dig og din bolig, eller ønsker du at komme i kontakt med vores døgnvagt, kan du kontakte os på tlf: 70 20 10 35 eller via mail: [email protected] – vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.​

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35