Ruko 560 - lås til kontordør eller entredør​

Denne lås er velegnet til kontordøre eller entredør og lign. Låsen er en smæklås. Modellen har dobbeltfalde og hjælpefalde, og man kan slå låsen fra, på fronten af låsen, hvis man ønsker at døren skal stå åben.

Denne lås kræver at man har en dør der er minimum 40 mm eller derover (dvs. At denne model ikke kan bruges på de gamle københavner døre)​

​Ruko 560 monteres med cylinderringe og roset-dørgreb med langskilte for at dække gamle huller. Låsen leveres med en oval 6 stift cylinder og der medfølger 3 nøgler Der medfølger også et vridergreb til den indvendige side af døren.

Ruko 560 er ikke den sikreste lås, så derfor anbefales den ikke til hoveddøre. Her anbefales i stedet en lås fra serie 1200 eller Garant plus i Rukos låsesystemer.

​Er Ruko 560 sikker?

Ruko 500 serien stammer oprindeligt fra 1930’erne, så der har været en enorm udvikling siden da. Det betyder selvfølgelig også at tyvene har udviklet deres metoder, så derfor bør 500 serien under ingen omstændigheder benyttes som hoveddørslås.

​Ruko har også fremstillet en 600 serie, som er udviklet og markedsført i 1980’erne. Den er en del sikrere end Ruko 560, men lever stadig ikke op til nutidens sikkerhedskrav.

Patentet til nøglen er udløbet, så derfor er al viden om udformningen blevet tilgængelig for alle – også tyve.

Ved et sikkerhedstjek vil du derfor opleve at låsesmeden anbefaler at skifte denne type lås ud, hvis den sidder på din hoveddør.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Billedvej 8
2150 Nordhavn, København

Tlf.: 70  20  10  35