Udskiftning af Låse

 

Overvejelser          serie_500-80                       gennemskret_cylinder_garant10-100

Når låse skal udskiftes, er der et par ting du bør overveje. Forskellige låse giver forskellig niveauer af sikkerhed. Du bør vælge låse der er dirke og boresikrede. En en dør med boresikker lås er tæt på umulig for en indbrudstyv at komme ind af. Secure Partner benytter primært låsesystemer fra iLOQ, Ruko og Medeco. Det har været et sikkert valg i mange år.

 

Du bør vælge de låse der er dirke- og boresikrede. På den måde vil det være umuligt for en indbrudstyv at komme gennem din dør. de bedste og mest sikre låse, er de låse SecurePartner.dk benytter sig af.

Vi benytter låse og låsesystemer fra Ruko og Medeco. Det har vist sig gennem de sidste mange år, at disse låsesystemer er de sikreste der er. De kan sikre deres hjem bedst og derfor er det dem vi vælger at montere hvis du ønsker en udskiftning af de gamle dårligere låse i dit hjem.

Secure Partner / Låsesmeden hjælper dig hurtig igang med sikring af dit hjem / virksomhed. Uanset om det er udskiftning af en eller flere låse kan vi nemt hjælpe dig.

Kontakt Secure Partner din Låsesmed.

Sammen vurdere vi hvor mange låse der skal udskiftes og om der er anden form for sikring der bør laves om på.

Secure Partner - Låsesmeden kan hjælpe og råder dig med at sikre dit hjem bedst muligt.

 Vi gør vores arbejde hurtigt og sikkert.

 

Kontakt os på tlf. 70 20 10 35

 

Peter Andersson