Reperation af lås i jeres boligforening?​

​Reparation af lås

Bor du i en boligforening hvor i har problemer med låsen? Hvis låsen ikke virker, kan der være mange årsager. Kontakt os, og få en af vores erfarne låsesmede ud og kigge på problemet. Grunden kan være en slidt låse fjeder, som vi i de fleste tilfælde kan skifte med det samme. Vores vogne køre rundt med et bredt sortiment af låse og komponenter, så vi har mulighed for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Har i haft indbrud, og er jeres dør i opgangen let at få op? Det er vigtigt at man gør det så svært som muligt for tyven at komme ind. Hvis døren og karmen er gammel, kan det være en god idé at få opdateret og rettet døren, så den ikke hænger forkert i hængslerne, ellers risikerer i at døren kan ”skubbes” op.

Bor du i en boligforening hvor i har elektroniske låse, kan vi også hjælpe jer med dette. Vores låsesmede er altid opdateret med de sidste nye tiltag og produkter på markedet.

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35