Vindues- og dørsikring​

​De fleste indbrud i huse går ikke, som man måske tror, igennem hoveddøre, men igennem vinduer, og terrassedøre. Det er derfor vigtigt at prioritere disse når man sikre sit hus. Når man sikre sit hus er det altid en god idé at have en professionel låsesmed med, vi kommer ud til mange indbruds opgaver, så vi ved hvor svaghederne i husenesikkerheds slutblik er.

​Når man gennemgår huset, er det vigtigt at man ikke kun kigger på låsene, men også på karmene, begge dele skal være stærke nok til at kunne modstå et koben. Det er muligt at få forskellige typer af karme, det der oftest er brugt er træ karme, men hvis du vil sikre dit hjem, skal du få installeret en jernkarm eller stålkarm. Disse karme er modstandsdygtige mod et koben, og er det sikreste valg hvis karmen skal udskiftes.

Man kan skal også overveje om løsningen for din bolig er at sikre dørene med et sikkerheds slutblik, et sikkerheds slutblik gør at et koben ikke kan få fat i døren og lirke denne op.

Vindues og dørsikring - nemt og billigt

​Man skal også sikre sig at tyven ikke kan vippe hele døren eller vinduet ud af hængslerne, og derved få adgang til dit hjem. En nem og billig løsning til dette problem er brugen af nokker. Ved brugen af nokker, forhindre man at tyven kan lirke vinduet eller døren af karmen.

Vinduer er også en af de steder som tyven også kan bruge som indgang til dit hjem. I mange tilfælde er den optimale sikring at installere vindueslåse på alle vinduer, derved kan tyven ikke lirke dit vindue op. Når man taler om vinduer har man også muligheden for at sætte et sikkerhedsbeslag på vinduet, så tyven ikke kan underbore grebet.

Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os og få et sikkerhedscheck af vores professionelle låsesmede, som kan hjælpe dig med at sikre dit hjem.

Secure Partner: 20 66 70 80​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35