Adgangskontrol (ADK) fra SALTO Systems

Hos Secure Partner forhandler vi adgangskontrol (ADK) fra SALTO Systems til montage på standardiserede modul-låsekasser. På denne måde opnår du et højt sikkerhedsniveau på en nem og billig måde.

Vores kunder, der får installeret adgangskontrolsystemer fra SALTO Systems, er blandt andet erhvervskunder på Østerbro, Frederiksberg og i resten af København.

Det bliver stadig mere og mere populært at have elektronisk adgangskontrol i Danmark, og det skyldes blandt andet, at det er en pålidelig løsning mod indbrud og tyveri.

Med SALTO Systems opnår du bedre sikkerhed og økonomiske besparelser i forhold til andre adgangskontrolsystemer, da det er en billig, men mindst så sikker løsning. Derudover har det den klare fordel, at eksisterende låsekasser og låsesystemer kan genbruges, og der er derfor ikke nødvendigt at kabelføre bygningen ved installationen.

Hos Secure Partner anbefaler vi adgangskontrol fra SALTO Systems til institutioner, skoler, store som små virksomheder samt privatpersoner.

SALTO Inspired Acces kan installeres offline på almindelige modullåsekasser og sørger for hele tiden at holde sig opdateret på softwaren, så den kan registrere nye brugere, forsvundne nøgler og lignende.

Vi forhandler også et stort udvalg af tilbehør til adgangskontrolsystemet fra SALTO Systems, herunder både bagplader, programmeringsnøgler, funktionsnøgler, brugernøgler og dørgreb.

Med platformen fra SALTO Systems får du en fleksibel, sikker og omkostningseffektiv løsning, der er nem at opgradere, hvis behovet melder sig.

Med det trådløse system fra SALTO er det muligt at håndtere helt op til fire millioner brugere og 64.000 forskellige enheder. 

Kontakt os og få et gratis tilbud på SALTO Systems adgangskontrol

Kunne du tænke dig at høre mere om adgangskontrolsystemet fra SALTO Systems, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på installationen, er du altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 10 35.

Populære SALTO Systems serier

GEO cylinder

Ønsker du et sikkert, elektronisk låsesystem, men har du svært ved at finde den perfekte løsning, der passer til din ejendoms dørtyper, kan du med fordel vælge de elektroniske cylindere fra SALTO Systems.

Der er en del fordele ved at vælge de elektroniske cylindere fra SALTO Systems. Først og fremmest kan brugerens adgang let ses i hændelsesloggen, hvilket giver en øget sikkerhed. Derudover er cylinderne udstyret med hærdet borebeskyttelse og skjulte skruer for en større tryghed og et flot udseende.​

AMOK

SALTO AMOK er en ny elektronisk funktion, der er etableret med stor succes på flere forskellige udenlandske skoler og universiteter.

Med dette smarte system er det muligt at lukke døre indefra i tilfælde af, at uønskede personer prøver at tilegne sig adgang til eksempelvis et klasseværelse eller et andet samlingssted. Det kan også bruges i butikker og på tankstationer, hvor de ansatte er udsatte, da de ofte er alene på arbejde og skal optælle penge.

Har du allerede et eksisterende SALTO-system, kan det nemt og hurtigt opgraderes til AMOK, der anvender kort eller brik.​

Populære SALTO Systems produkter

Adgangsbrik

Med SALTO Systems kan du vælge mellem flere forskellige typer adgangsbrik, der alle sammen er kopibeskyttede og vandtætte.

Adgangsbrikken skal bare røre den opsatte læser, hvorefter det kan indstilles til, at det har adgang til de øvrige løsere, der kan være relevante for den, der har adgangsbrikken.

Med SALTO ProAccess SPACE softwareløsning har du desuden mulighed for at indsamle informationer og administrere hver enkelt læser samtidig med, at du kan programmere og styre de enkelte dele af systemet, hvilket betyder, at sikkerheden faktisk kan styres, uanset hvor du befinder dig henne i verden.​

Elektroniske langskilte

Ønsker du en trådløs, netværksbaseret adgangskontrol til dine døre, er SALTO Systems elektroniske XS4 langskilte den ideelle løsning.

De elektroniske langskilte kommer i en række forskellige designs og har et stort udvalg af forskellige funktioner og muligheder. De er kompatible med kontaktløse kort, armbånd og brikker, og de passer til forskellige dørtyper, hvorfor de både er velegnede til privatpersoner og erhvervskunder.​

Væglæser

Har du brug for smart adgangskontrol, der kan opsættes alle steder, er en væglæser den rette løsning.

Væglæseren fra SALTO Systems er kompatibel med det resterende XS4-system, hvorfor du også har mulighed for at kombinere adgangskort og kontrolenheder med øvrige produkter, såsom elektroniske langskiltelåse.

En SALTO Systems væglæser kan være med til at øge sikkerheden, da adgangsmedierne kan styres ved hjælp af den intelligente SVN-teknologi, hvor du har mulighed for at slette nøgler. 

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35