Få et alarmsystem privat eller i virksomheden​​

​Salget af alarmer er stigende, og det er ikke uden grund. Kigger vi på statistikken har antallet af indbrud steget de sidste 10 år. Vi er det land sammenlignet, med vores nabolande, der har den absolutte rekord af indbrud. Du kan gøre dig selv den tjeneste at få et alarmsystem installeret enten i hjemmet, eller i virksomheden som en tyverisikring. Hos Secure Partners har vi mange års erfaring med installation af alarmsystem og vi kommer gerne ud til dig også. Vi har kunder i hele København, inklusiv Frederiksberg, Østerbro og omegn.

Alarmsystem til din private bolig

Det er ingen hemmelighed at sommerferier, vinterferier, juleferier og andre højtider hvor vi kan være ude af huset, er højtiden for indbrud. Flere og flere private boliger vælger at få installeret en alarm i hjemmet, der kan give dem ro i maven når de er ude af huset.

​Der er mange muligheder ved valg af alarmer. Der er mange forskellige funktionaliteter. Man kan f.eks. vælge at alarmen går til et vagtselskab, og at der kommer en vagtmand ud for at se hvad eller hvem der sat alarmen i gang, eller en alarm der giver så god lyd, at tyven bliver forstyrret, og som drager naboernes opmærksomhed. Vi har også alarmer hvor du modtager en alarm pr. SMS hvis der er bevægelse i din bolig når du ikke er hjemme, så du kan nå at reagere.

Du skal tage stilling til dit behov før du køber alarm. Vi laver løsninger til mange hjem med magnetkontakter på vinduer og døre, samt rumfølere, som er ret effektivt i forhold til at man har kontrol over om der er uønsket besøg i ens hjem. Pakkerne kan skræddersyes til dine behov.

Alarmer til din virksomhed

Også er i virksomheder er der højtider som i de private hjem, hvor tyvene er på spil. Her er værdien bare ofte større, hvis uheldet er ude. Når tyvene får adgang til virksomheden, er det som regel alle pc´er og andet elektronisk udstyr der bliver taget, noget som ikke kun er træls økonomisk, men også den efterfølgende tabte arbejdsfortjeneste. På trods af prisen, er det som virksomhed en god idé at vælge en god alarm der matcher jeres ønsker og behov.

Ring til os for at få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om de forskellige alarmsystemer til privat og erhverv. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en skræddersyet pakke, så I får den bedste løsning til den rette pris.

Ring og hør nærmere på telefon 70 20 10 35 eller klik på knappen ”Modtaget tilbud” – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35