Dørautomatik til ethvert behov​

​Har du behov for dørautomatik? Så kommer vi gerne ud og taler med dig for at finde den rette løsning for lige netop dig og dine behov. Udbuddet inden for dette felt er nemlig meget stort, og det er derfor vigtigt at finde den rigtige løsning, der passer til dine behov.

Vi har 20 års erfaring som låsesmed, og vi kører ud til kunder på blandt andet Østerbro, Frederiksberg og hele det øvrige København. Vi lægger vægt på god service og på at udføre vores arbejde i høj kvalitet.

Vi kan levere dørautomatik til:

  • Branddøre
  • ​Brandporte
  • ​Skydedøre
  • ​Porte
  • ​Døre

Hvem kan have glæde af en automatisk dør?

Dørautomatik kan anvendes i mange forskellige situationer. Det kan både anvendes i lufthavne, boligbyggerier, butikker og mange andre steder, hvor der er behov for, at dørene kan åbne og lukke automatisk. Med automatisk døråbning og dørlukning kan man nemt styre, hvor mange der kommer ind i bygningen på samme tid, ligesom det er særligt velegnet steder, hvor man typisk ikke har frie hænder til at åbne dørene selv.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dørautomatik

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved montering af en automatisk døråbner og dørlukker, eller hvis du har nogle spørgsmål. Ring på telefon 70 20 10 35 og fortæl om dine ønsker og behov, så finder vi sammen den rette løsning.

Kunne du tænke dig en pris på dørautomatik, kan du også ringe til os, eller du kan trykke på knappen ”Modtag tilbud”, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. 

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35