Skræddersyede sikringsløsninger til erhvervslivet

Virksomheder er ofte udsatte for tyveri, fordi der typisk er meget IT-udstyr og andet værdifuldt elektronik at finde her. Derudover er det som regel muligt for tyven at færdes i store virksomheden med mange mennesker uden at blive opdaget.

Hos Secure Partner har vi stor erfaring inden for tyverisikring for erhvervslivet, og vi kan skræddersy en individuel løsninger, der passer til jeres behov og ønsker. 

Vi kører ud til kunder på Frederiksberg, Østerbro og i hele København-området.​

​Vores mest populære mærker til erhverv:

Få foretaget et sikkerhedstjek af firmaet

En optimal plan for sikkerheden i virksomheden dækker hele bygningen. Vi kan foretage et sikkerhedstjek i samarbejde med den sikringsansvarlige for bygningen, hvor vi vil gennemgå alle de forskellige muligheder for sikring af låse, nøgler, indgange m.m.

Derudover kan vi også tilbyde projekteringshjælp. Alle vores sikringsløsninger er helt igennem omkostningseffektive, gennemtænkte, og de tager selvfølgelig udgangspunkt i bygningens størrelse, karakter og kompleksitet samt jeres behov.

Vi sørger vi, at hele projektet forløber, som det skal, og du kan altid kontakte os for kompetent rådgivning, hvis du har nogle spørgsmål.

Få et uforpligtende tilbud på tyverisikring af virksomheden

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, eller ønsker du at høre mere om de forskellige løsninger, vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 10 35.

Serviceaftale og sikkerhedstjek

Hos Secure Partner sørger vi altid for at overholde de mange myndighedskrav, der er til sikkerhedsløsninger i dag. Det gælder blandt andet i forbindelse med evakueringsløsninger, indbrudssikring, brandalarmer m.v.

Dokumentation for sikkerhedskrav

Ønsker du dokumentation for drift og vedligeholdelse af dine sikkerhedsløsninger, kan vi udarbejde det.

Detailforretninger og lokale virksomheder

Små virksomheder er ekstra udsatte for tyveri og indbrud, idet deres virksomhed som regel er samlet ét sted. Butikker er ligeledes meget udsatte, da udstillingsvinduerne fyldt med varer også tiltrækker tyvene.

Berører et tyveri i virksomheden driften, kan virksomhedens eksistensgrundlag blive lammet i kort eller længere tid. 

Vi tilbyder et effektivt værn mod hærværk, ressourcespild m.m., både inden og uden for jeres virksomhedens åbningstider.

Serviceaftale på dine installationer

Med en serviceaftale hos Secure Partner vedligeholder og gennemgår vi dine sikkerhedsinstallationer en gang om året, så du er sikker på, at de fungerer, som de skal.

Serviceeftersynet tilpasses dine behov, så du får den bedst mulige aftale. Det kan fx være, at vi renser detektorerne på dit alarmsystem eller foretager en testkontrol af interface og integrationer.

Et serviceeftersyn kan også bestå af smøring af dine låse, eller hvad du ellers har brug for i forbindelse med dine sikkerhedsløsninger.

Husk at når vi er ude for at udføre et serviceeftersyn, kan du altid spørge os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for et tjek af konkrete systemer.

Vi kan blandt andet tilbyde en serviceaftale på:

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35