Sikringsløsninger for andelsforeninger og boligselskaber

En sikringsløsning for et boligselskab eller en andelsforening skal tilgodese de mange beboere, der er i foreningen eller selskabet samt deres individuelle behov.

Eksempelvis har ældre beboere nogle helt andre behov end unge mennesker eller familier, og det stiller store krav til vores sikkerhedsløsninger.​

Hos Secure Partner er vi heldigvis specialister inden for sikkerhedsløsninger for boligselskaber og andelsforeninger på blandt andet Østerbro, Frederiksberg og i resten af København.​

​​Hvornår skal hvem have adgang til ejendommen?

Hos Secure Partner mener vi, at ethvert boligselskab skal have en sikringsløsning, hvor de hurtigt, effektivt og sikkert kan styre, hvem der har adgang til ejendommen og hvornår.

Det er jo ikke kun beboerne, der skal have adgang, men også postbude, håndværkere og lignende.

Vi tilbyder et smart lånenøglesystem, hvor vi opbevarer nøglerne og låner dem til de personaler, der har brug for adgang til ejendommen.

Et boligkompleks består dog af mere end blot en hovedindgang og indgang til lejlighederne. Ejendommen har som regel også en vaskekælder, en cykelkælder og andre fællesområder, der kræver en nøgle for adgang.

Til det behov anbefaler vi som regel et sikkerhedssystem fra Aptus. Her er det muligt at få afdækket alle de behov, der er til et højt sikkerhedsniveau i ejendommen.

Konceptet fra Aptus er nytænkende og nøglefrit samtidig med, at brugervenlighed og sikkerhed er i top.

Kontakt os og bestil et uforpligtende konsulentbesøg

Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder til jeres boligforening, kan du med fordel kontakte os på telefon 70 20 10 35 og booke et uforpligtende besøg af vores konsulent, som vil gennemgå jeres sikringsmuligheder. 

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35