Sikringsløsninger til byggebranchen

Milliontyverier på danske byggepladser

Hvert år udsættes de danske byggepladser for tyveri af brændstof, byggematerialer, maskiner m.m. for et trecifret millionbeløb. Derudover udføres der også ofte hærværk på byggepladserne, hvilket ligeledes medfører tabte penge og forsinkelser.

Vidste du, at byggebranchen faktisk kan spare helt op til 600 millioner kroner, svarende til 20 % af branchens samlede indtjening, blot ved en målrettet indsats mod tyveri?

Kontakt os og hør mere om sikring af byggepladser

Er du interesseret i at høre mere om vores sikringsløsninger til byggepladser, eller kunne du tænke dig et gratis besøg af vores konsulent, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 10 35.

Yderligere information om sikring af byggepladsen

Anråb-systemer er en enormt effektiv måde at reducere antallet af tyverier, faktisk med helt op til 90 %. Det fungerer således, at videoovervågningskameraet fanger en uventet gæst, sendes en alarm til vores kontrolcenter, som efterfølgende vil udsende en advarsel over højtaleren på byggepladsen.

Vi kan installere både anråb-system og kameraovervågning ved hjælp af en mobil vogn på byggepladsen. Derudover kan vi også tilbyde installation af tyverialarm, som desuden fungerer enormt effektivt med både anråb-systemer og videoovervågning. På den måde er din byggeplads sikret på helt optimal vis mod både tyveri og hærværk.

Vi kan også tilbyde installation af brandalarmer, remote-alarmer og døgnvagter, så du får en allround sikringsløsning på din byggeplads.

Præventiv virkning

En komplet sikkerhedsløsning skaber både en tryg byggeplads, hjælper med bekæmpelse og opklaring af indbrud og hærværk, og derudover har det også en præventiv virkning.

Adgangskontrol kan eksempelvis give dig mulighed for at vælge, hvem der har adgang til byggepladsen og hvornår. Sikkerhedssystemerne vil desuden være synlige for uvelkomne gæster, blandt andet ved tydelig skiltning og advarsler.

Syv gode råd til sikring mod tyveri på byggepladsen

  1. Udarbejd en sikkerhedspolitik, som alle på pladsen kender til og tal åbent om den. Når alle er bekendt med risikoen for indbrud, er det nemmere at skabe en kultur, hvor alle er opmærksomme.
  2. Tænk tyverisikring ind fra start af i processen omkring planlægningen af byggepladsen.

  3. ​Tyverisikring af en byggeplads skal ses som en investering – undgå merudgifter og medregn derfor sikkerhedsløsninger i budgettet.

  4. ​Alt hvad der ikke kan låses inde kan med fordel løftes op på eksempelvis en container, så det bliver svært at få fat på for tyve. Man kan også stille tunge ting på materialer, man ikke ønsker stjålet.

  5. ​Hvis værktøjet skal dækkes af forsikringen, skal det låses inde. Invester evt. i en containerlås.

  6. ​Indarbejd en daglig rutine før fyraften, hvor alt bliver tjekket efter og aflåst.

  7. Sørg for at vælge en sikringsansvarlig, som skal varetage koordinering af tyverisikringen.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35