Sikringsløsninger til detailbutikker og kontorlokaler

​Detailbutikker og kontorlokaler er ofte udsatte over for indbrud. Store virksomheden har som regel meget værdifuldt og let omsætteligt IT-udstyr, hvor små virksomheder typisk rammes hårdt, fordi tyveri vil medføre store omkostninger og begrænse driften.

Derudover er forretninger og butikker særligt udsatte på grund af udstillingsvinduerne.

Få en skræddersyet løsning hos os

Hos Secure Partner er vi specialister i sikringsløsninger for detailforretninger og kontorlokaler på blandt andet Frederiksberg, Østerbro og i resten af København. Vi forebygger effektivt mod indbrud i din virksomhed eller butik, og vi skræddersyer en løsning, der tager udgangspunkt i dine behov.

Det gælder, uanset om der er tale om en stor virksomhed, der har behov for et avanceret og omfattende sikkerhedssystem, eller om det er en mindre forretning, der har brug for effektiv tyverisikring om aftenen og natten.

Tyverisikring kan blandt andet være i form af tyverialarm, videoovervågning og opsætning af adgangskontrol. Vi sammensætter en ideel sikkerhedsplan, der både vil spare virksomheden for unødvendige omkostninger, men som også vil give personalet og de ansvarlige en særlig tryghed i hverdagen.

Kontakt os og hør mere om vores sikkerhedsløsninger

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 10 35, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende besøg af vores konsulent.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35