Sikringsløsninger for industrien

I industrivirksomheder er det ekstra vigtigt at holde styr på, hvem der kommer ind og ud. Håndterer I samtidig farligt eller dyrt materialer, eller har I forretningshemmelige, som kræver begrænset adgang, er det en rigtig god ide at kontakte os med henblik på at få udarbejdet en professionel sikringsløsning.

Hos Secure Partner har vi stor erfaring med sikkerhedsløsninger for industrien på blandt andet Østerbro, Frederiksberg og i resten af København.

Vi anbefaler især adgangskontrol, både mellem de enkelte afdelinger og udvendigt, så det kun er de adgangsberettede personaler, der har adgang. Endvidere anbefaler vi, at der monteres gitre og alarmer på både vinduer og døre.

Løsninger til individuelle behov

Vi er klar over, at hver industrivirksomhed har sine egne behov. Derfor lægger vi stor vægt på at komme ud til at uforpligtende møde, hvor vi gennemgår jeres sikkerhedsbehov og de forskellige muligheder, der er for netop jeres industrivirksomhed. Dermed får I en skræddersyet løsning samt sikkerhed og tryghed i hverdagen.

Kontakt os og book et uforpligtende møde

Er du interesseret i at høre om vores forskellige sikkerhedsløsninger til industrien, eller kunne du tænke dig at booke et uforpligtende møde med en af vores specialister, hører vi meget gerne fra dig på

telefon 70 20 10 35.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35