Erhvervssikring - sikring af din virksomhed​

​Virksomhederne kræver et lang højere niveau af sikring frem for hos private huse. Forsikringsselskaberne sætter ganske simpelt højere krav til sikkerhed i virksomhederne. Forsikringsselskabernes krav er ikke uden grund. Antallet af indbrud i Danmark er højt, og langt højere end de lande der ligger omkring os.

Erhvervssikring af små virksomheder

De små virksomheder med få ansatte, løser sikkerheds udfordringen på mange forskellige måder. Det kan være ekstra sikrede døre, videoovervågning, mekaniske låsesystemer, gitre mm. At få stjålet virksomhedens computere samt andet elektronisk udstyr i løbet af natten, kan være fatalt for mindre virksomheder. Kontakter, e-mails, samarbejdsaftaler, prislister og andet dokumentation kan være forsvundet. Nogle virksomheder vælger at anskaffe sig et pengeskab, og ligger de elektroniske ting i pengeskabet om aftenen. Forsikringsselskaberne kan kun dække udstyret – ikke alt det arbejde der allerede er udført, og ligger elektronisk.

Erhvervssikring af større virksomheder

Også større virksomheder angriber sikkerheds udfordringen forskelligt. Større virksomheder har lidt andre udfordringer, her spiller den naturlige udskiftning iblandt medarbejdere også en rolle. Her kan det være valget af elektroniske låsesystemer og adgangskontrol, som gør at virksomheden altid har styr på hvem der har nøgler, og hvornår disse bliver brugt. Der kan være behov for gitre, videoovervågning, pengeskabe og alarmer.

Vi hjælper dig med at vælge de rigtige sikkerhedsprodukter til din virksomhed

Det er vigtigt at man tager en professionel låsesmed med på råd, når man skal sikre sin virksomhed. Vi er en låsesmed som har mange års erfaring i branchen. Vi lever af sikkerhed og kommer ud til mange sager hver dag, så vi ved hvad der skal til, og vi ved hvor de svage punkter i virksomhederne er. Hvis du har behov for lidt sparring, så ring til os, vi kan sammen gå en runde i virksomheden, og vi kan komme med nogle tiltag til jeres sikkerhed. Hvis i ønsker det kan vi lave et uforpligtende erhvervssikring tilbud.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35