Hoveddørslåse - lås til hoveddøren​

​Secure Partner har mange års erfaring i opsætning af låsesystemer i private hjem, vi har derfor valgt de mest populære systemer til din hoveddør ud, så du har mulighed for at sætte dig ind i produktet inden du skal træffe dit valg.

Der er mange forskellige muligheder hvis du skal vælge nye låse til din hoveddør. Valget af låse til din hoveddør afhænger bl.a. i høj grad af hvor bred din dør er. I mange af de gamle Københavner lejligheder sidder en 35 mm. fyldningsdøre, og til disse tynde døre, anbefaler vi kasselåse.

Der sidder stadigvæk mange gamle låsesystemer på de gamle døre i København. Nøglen med det ”runde hoved”, er en nøgle der passer til en lås med meget lav sikkerhed, og vi anbefaler derfor en udskiftning.

Der findes et stort udvalg af speciel låse til døre. Hvis du har specielle krav eller ønsker, skal vi nok vejlede dig til den rette løsning for dig. Vi har valgt kun at vise de mest almindelige låse og det vi sælger mest af, for at det ikke bliver for uoverskueligt. Fortæl os om dine specielle behov, så finder vi løsningen.

Er du typen der tit mister din nøgle, er det muligt at installere en elektronisk lås. Når du har en elektroniske lås skal du blot bruge en kode, for at komme ind af din hoveddør.

Sikkerheden for låse bliver konstant forbedret. Secure Partners låsesmede bliver løbende efteruddannet, så de ved hvad der er de nyeste løsninger på marked. Vores professionelle låsesmede kan gennemgå din bolig og finde den bedste løsning for din bolig.

Vi har døgnvagt, og vores låsesmede står klar døgnet rundt.

Har du låst dig ude, ønsker du at få udskifte dit gamle låsesystem eller ønsker du et sikkerhedscheck af din bolig, er du velkommen til at kontakte os.

Secure Partner

Tlf.: 20 66 70 80

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35