Hoveddørslåse - lås til hoveddøren​

​Secure Partner har mange års erfaring i opsætning af låsesystemer i private hjem, vi har derfor valgt de mest populære systemer til din hoveddør ud, så du har mulighed for at sætte dig ind i produktet inden du skal træffe dit valg.

​

Der er mange forskellige muligheder hvis du skal vÌlge nye lüse til din hoveddør. Valget af lüse til din hoveddør afhÌnger bl.a. i høj grad af hvor bred din dør er. I mange af de gamle Københavner lejligheder sidder en 35 mm. fyldningsdøre, og til disse tynde døre, anbefaler vi kasselüse.

​

Der sidder stadigvæk mange gamle låsesystemer på de gamle døre i København. Nøglen med det ”runde hoved”, er en nøgle der passer til en lås med meget lav sikkerhed, og vi anbefaler derfor en udskiftning.

​

Der findes et stort udvalg af speciel lüse til døre. Hvis du har specielle krav eller ønsker, skal vi nok vejlede dig til den rette løsning for dig. Vi har valgt kun at vise de mest almindelige lüse og det vi sÌlger mest af, for at det ikke bliver for uoverskueligt. FortÌl os om dine specielle behov, sü finder vi løsningen.

​

Er du typen der tit mister din nøgle, er det muligt at installere en elektronisk lüs. Nür du har en elektroniske lüs skal du blot bruge en kode, for at komme ind af din hoveddør.

​

Sikkerheden for lüse bliver konstant forbedret. Secure Partners lüsesmede bliver løbende efteruddannet, sü de ved hvad der er de nyeste løsninger pü marked. Vores professionelle lüsesmede kan gennemgü din bolig og finde den bedste løsning for din bolig.

​

Vi har døgnvagt, og vores lüsesmede stür klar døgnet rundt.

​

Har du lüst dig ude, ønsker du at fü udskifte dit gamle lüsesystem eller ønsker du et sikkerhedscheck af din bolig, er du velkommen til at kontakte os.

​

Secure Partner

Tlf.: 20 66 70 80

Lüsesmed København og NordsjÌlland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

​Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

​

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35