​Låsesmed København og indre by med døgnvagt

Bor du i København, og står du og skal bruge en dygtig og kompetent låsesmed med døgnvagt, så står Secure Partners dygtige låsesmede i København klar til at hjælpe dig – døgnet rundt. Secure Partner har været lokal låsesmed i København siden 1990 og har uddannede låsesmede med mange års erfaring i låsebranchen.

Vi servicerer både privatpersoner, virksomheder og boligforeninger. Vi klarer alle låsetekniske opgaver, herunder oplukning, omkodning, montering af alarmer, sikkerhedstjek m.m.​

Som låsesmed i København dækker vi naturligvis hele København og Indre By, herunder bl.a. Frederiksberg, Vanløse og Christianshavn.

Har du brug for en låsesmed i København, der rykker hurtigt ud, og som leverer kvalitetsarbejde til en fordelagtig pris, så er Secure Partner det oplagte valg. Vi vægter kundetryghed og kundetilfredshed meget højt. Vi går derfor ikke, før vi har udført vores arbejde tilfredsstillende.

Oplukning / omkodning

Har du været så uheldig at låse dig ude, eller har du mistet dine nøgler, så konktakt os – så sender vi lynhurtigt en låsesmed i København ud til din adresse og oplukker låsen, så du kan komme ind i din bolig.

Husk at vi har døgnvagt, så uanset hvad tid på døgnet du har brug for vores låsesmeds ekspertise, så kan du altid kontakte os og blive lukket ind i din bolig.

Vi hjælper dig naturligvis også gerne, hvis du er flyttet til en ny bolig og skal have monteret en ny lås.

Tyverisikring

I København er der desværre et stigende problem med indbrudstyve, og da mange københavnske boliger er af ældre dato, kan det være en stor fordel at få lavet et sikkerhedstjek af boligen for at sikre sig, at hjemmet er tyverisikret på bedst mulig vis. Her vil låsesmeden gennemgå boligen for sikkerhedshuller, som en potentiel indbrudstyv kan benytte sig af i forbindelse med et indbrud, og låsesmeden vil ligeledes komme med forslag til, hvordan disse sikkerhedshuller kan blive udbedret.

Kontakt låsesmeden i København

Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi som låsesmed i København kan gøre for dig, eller ring til vores døgnvagt. Vi kan kontaktes på  tlf.: 70 20 10 35.

Adresse:

Secure Partner ApS

Billedvej 8

2150 København​

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35