Vi har et bredt udvalg af låseprodukter!​

​Vi har været i branchen i mange år, og har hjulpet mange kunder i løbet af årene. Vi arbejder med en lang række af de forskellige producenter, der producere kvalitetsprodukter. Der findes mange forskellige mærker på marked. Kvalitet og pris går som i mange andre brancher, hånd i hånd. Vi har udvalgt og beskrevet nogle af de produkter som vi sælger mest af, eller bare givet en lille forklaring til produkterne. Så har du muligheden for at sidde i ro og mag, og se hvad der kan være en løsning for dig.

Skal du have gode råd?

For at vælge de helt rigtige produkter, er det en godt idé at rådføre sig med en professionel låsesmed. Vi har mange års erfaring, og kommer ud til rigtig mange opgaver, så vi ved hvor sikkerheden har svage punkter.

Du kan læse lidt om:

Bor du i hus eller i lejlighed, gammelt eller nyt?

Der er forskel på om du bor i hus eller lejlighed, i gammel eller nyt byggeri. De gamle Københavner lejligheder har en lidt smallere dør, så det er ikke alle låse løsninger der passer til disse døre. Vi anbefaler altid at man skifter de gamle Ruko låse ud til nye, og anbefaler at man får sig en ekstralås på sine ydredøre, da det giver døren mere styrke. Du skal tænke over hvilken karm du har siddende samt om det er et sikkert slutblik.

Der er mange ting man skal tage højde for, derfor er det altid en rigtig god ide at få en professionel låsesmed ud for at lave et sikkerhedscheck på sin bolig. At få lavet et sikkerhedscheck er en gratis service vi tilbyder.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35