​RUKO D12 LÅSESYSTEM

Ruko D 12 er et låsesystem der er egnet til private hjem. Låsen har en god kvalitet og en høj sikkerhed. Ruko udvikler hele tiden deres sikkerhedsniveauer på deres låse. D12 er den nye udvikling af sikret nøglesystemer.

Mange gamle lejligheder har nøgler med det “runde” hoved, også kaldet 5 stiftet nøgler. Disser nøgler bør udskiftes da deres sikkerhedsniveau er forældet og meget lavt. Derefter kom de 6 stiftet nøgler, som er lidt mere trekantet I deres form, og nu kommer så den trapezformet nøgle med den nyeste teknologi.

Får du installeret det nye D12 låsesystem, er denne sikret mod bankenøgler, låsepistoler og andet dirkeværktøj, altså en meget sikker lås. Med dette system kan du kun få nye nøgler ved bestilling med kode hos producenten.

Serien har dobbelt så mange skæringer på nøglen som serie 600, Serie 1200 er derfor langt mere sikker.

Mange forsikringsselskaber vil i dag kunne se bevis for indbrud. Hvis du stadigvæk har en 5 stiftet nøgle, er denne lås så let at bryde op, at dette ikke altid er muligt. Har du derimod en af de nye D12 låse, er denne både boresikker og dirk sikret, så hvis tyven forsøger at komme ind, vil det altid kunne ses.

1200 serien findes I forskellige udgaver: Poleret krom, poleret messing, og I et rustfrit look.

Når du installere 1200 serien I dit hjem vil du modtage en grøn kodebrik udformet som en nøgle, denne skal opbevares et sikkert sted. Koden skal bruges hvis du skal bastille ekstra cylindere eller nøgler.

Vil du høre mere om Rukos D12 låsesystem, og evt. få et sikkerhedscheck af dit hjem, vil vores dygtige medarbejdere gerne hjælpe dig.​

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35