RUKO DP OG CLICQ LÅSESYSTEM

​Rukos DP og ClicqDet nyeste skud på stammen er Rukos DP og Clicq låsesystem. Dette nye system er patenteret frem til år 2024, derved kan nøglen ikke kopieres lovligt i patentets løbetid – låsesystemer bør generelt udskiftes hvert 10 år.

Ruko DP er samtidig integreret i den seneste generation af CLIQ system, og derved kan man kombinere et DP system med en CLIQ overbygning, hvorved sikkerheden øges til det højeste sikkerhedsniveau.

Ruko DP er derved F&P´s højeste sikkerhedskategori, og betegnes dermed af forsikringsselskaberne som det sikreste mod gennembrydning og oplukning.

Systemet er bygget op sådan at man kombinerer låsesystemer fra 3 forskellige systemer, uden at man har behov for mere end en nøgle.

For at øge sikkerheden kan man derved udbygge Ruko DP nøglefunktionen med CLIQ og få en højere sikkerhed. CLIQ funktionen gør at man kan registrere hvor og hvornår nøglen bliver brugt, og lave en tidsbegrænsning for brugen.

Med programmet Ruko Performer, hvor men registrerer hvilke nøgler, der er i hvilke hænder, er der let at få et overblik over brugen af nøgler. Det er muligt at lukke nøglerne hvis de bliver tabt eller stjålet.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35