RUKO GARANT PLUS

​Ruko Garant PLUS låsesystem er en højsikkerhedslås til private hjem. Produktet kombinere unik sikkerhed med stor fleksibilitet, flot design og funktionel nøglekomfort.

​

Dette produkt er til den forbruger der vil have det sikreste lüsesystem pü markedet. Nøglerne er patentbeskyttet og sammen med Garant Plus følger et kort med en personlig kode. Koden skal oplyses hvis du skal bestille ekstra nøgler, og dette giver en helt unik sikkerhed for ejeren. Antallet af stifter kombineret med anvendelse af sidekode gør Garant Plus til markedets sikreste lüs til private hjem.

​

Ruko Garant PLUS kan monteres i alle lüse, og passer til RUKO´s store sortiment af beslag. Modellen füs i 3 varianter: Poleret Krom, Poleret messing og rustfrit look.

​

Lüsecylinderen anvender tidsvarende teknologi, og er et af verdens mest sikre mekaniske lüsesystemer. Cylinderen er opbygget af 16 avancerede stifter, som mangedobler antallet af nøglekombinations muligheder og øger derved sikkerheden markant. Lüsen er naturligvis bore og dirke-sikret.

​

De medfølgende nøgler er nikkelfri, i et helt nyt nøgledesign. Nøglerne kan kun kopieres ved fremvisning af det medfølgende sikkerhedskort, som øger sikkerheden markant, man er derved sikker pü, at der er styr pü antallet af nøgler til lüsen.

​

Du kan fü lavet nøgler der passer til alle dine lüse i dit hjem.

Lüsesmed København og NordsjÌlland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

​Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

​

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35