Sikkerhedsslutblik​

​Når man vælger en sikker lås, samt karm, er det også vigtigt at man vælger et sikkert slutblik. Tingene skal hænge sammen, og man må ikke vælge det ene frem for det andet. Hvis du har sat en sikret lås og karm på døren og glemmer et sikkerhedsslutblik, kan det stadigvæk være muligt for tyven at bryde ind. En kæde er ikke stærkere end det savgeste led.

Med et godt sikkerhedsslutblik kan man opnå en sparkestyrke på over 750 kg. Et almindeligt slutblik er fæstnet med to skruer i karmsiden og kan forholdsvist let sparkes ind. Et sikkerhedsslutblik er sikret med 2 dybe skruer i karmsiden, og derved langt sværere at løsne og svække.

​Hvad koster sikkerhedsslutblik?

Sikkerhedsslutblikket er ikke en dyr investering, men den er en vigtig del for at opnå den størst mulige sikkerhed i dit hjem. De kan koste fra 20 kr. og opefter.

Kan man gøre andet – udover sikkerhedsslutblik – for at sikre sig?

Ud over et godt sikkerhedsslutblik, kan det være en god ide at forstærke karmen ved yderdøre med hjørnebeslag.

Hvis du har har døre med udvendige hængsler, kan de suppleres med bagkantsnokker. Derved bliver døren næsten umulig at vride op ved hængslerne. Og så giver tyvene op.

Skal du have ny yderdør, så overvej, om du skal vælge en dør, der låser flere steder samtidig. Det er altid en god investering at gå fra en lås til 2 – det er også en faktor der skræmmer tyve væk.

Se også disse gode råd fra en forsikringsvirksomhed

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35