Har du behov for låseservice i din virksomhed​

Har du i din virksomhed udfordringer med sikkerhed. Har du behov for rådgivning eller blot sparing, er du velkommen til at kontakte os, vi er alle professionelle låsesmede med mange års erfaring. Vores team bliver holdt opdateret med de nyeste produkter og udvikling på marked. Vi har en bred erfaring fra åbning af pengeskabe, til opsætning af de helt store elektroniske låsesystemer.

Vi kommer gerne og guider dig igennem udviklingerne på marked, og giver vores bud på hvordan i kan løse jeres sikkerheds udfordringer.​

​Vi kommer ud til mange sager, og ved at der bliver sat mere og mere fokus på sikkerhed. Dette er ikke uden grund, vi har desværre en dårlig statistik på området. Vi er det land, sammenlignet med vores nabolande der har det absolut højeste indbruds rate. Hvorfor det er sådan, er svært at sige, men det er ingen hemmelighed at politiet har færre ressourcer en de har haft før i tiden, så man skal tage det alvorligt, og sikre sin virksomhed forsvareligt.

Det at tyvene rydder hele kontoret for pc´erne det er træls. Det er træls med at den tid det tager at få indkøbe nye computere, installeret nye programmer, og hele opstarten med en ny computer, men det mest ærgerlige er alle de informationer vi alle har liggende digitalt, det er mange gange uerstatteligt. Ring til os og lad os gennemgå din virksomhed sammen med dig, og lad os sammen finde en løsning der dækker jeres behov for sikkerhed.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35