Låsesmed Allerød​

​Smækket ude? Kontakt Låsesmed Allerød!

Det kommer altid ubelejligt, og når du mindst venter det – glemte nøgler! Som regel er det fordi du har tusind ting at tænke på, at du får smækket dig ude og har brug for kvik og venlig låseservice til oplukning. Din lokale låsesmed i Allerød har døgnvagt og kan være hos dig inden for 30 minutter. Det kan også være, at dit behov ikke er akut, men handler om at få stillet din lås om eller sikre dit hjem mod ubudne gæster. I alle disse tilfælde er låsesmed Allerød en af markedets bedste løsninger. Vi er til for at give dig den bedste service og tilbyder gratis sikkerhedstjek til dig som privatperson, og dig som er ansvarlig for virksomhedens sikkerhed.

Få besøg af din låsesmed Allerød

Hvis du endnu ikke har haft besøg af os er det måske tid til at få tjekket om din bolig er en af de boliger, som de fleste tyve vil kaste sig over. Der er mange faktorer, der spiller ind, når en indbrudstyv skal udvælge et ”offer” Nogle af disse er ligetil, og kan forebygges af de fleste, men der er også mange elementer, du som helt almindelig dansker måske ikke er klar over – for eksempel at der er mange indbrud hver dag i Danmark, og at hver 3. dansker har haft dårlige erfaringer med netop indbrud.

Vi laver meget mere end oplukninger, omstillinger og omkodninger af låse. Vi er specialister i din sikkerhed og kommer gerne forbi og går en runde i dit hjem for at tænke som en tyv sammen med dig.

Hvor skal jeg starte? – tag låsesmed Allerød med på råd

​Nu tror du måske, at det koster en mindre formue at gøre dit hjem ekstra tyverisikret, men faktisk kan du med ret enkle midler opnå en betydelig forbedring. Alene det at se på omgivelserne er en god start på en mere tyverisikker tilværelse. Har du fx en høj hæk omkring din grund, er det et godt skjulested for ubudne gæster, som i ro og mag kan udføre deres ugerning ugeneret. Hvis du bestiller et sikkerhedstjek hos os i Allerød er det altså ikke ensbetydende med avancerede alarmer og hemmelige koder – men det klarer vi selvfølgelig også, hvis det giver dig en bedre nattesøvn.

Spørg låsesmed Allerød om dine låse er sikre nok

​En lås slides, og nye låseteknologier kommer frem. Hvad der var tilstrækkeligt for år tilbage, er det ofte ikke i dag. Vi møder til tider kunder, som bliver chokerede, når det går op for dem, at det ikke tager mange sekunder at dirke en 5-stiftet lås op – skal du være sikker, anbefaler vi i dag en lås med 6 eller 11 stifter, så der er sket meget siden den velkendte Ruko med det runde hoved tilsyneladende gav dig 100% sikkerhed.​

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35