Låsesmed Ballerup - vi kommer hurtigst muligt!​

​Vi er din lokale låsesmed Ballerup ..

..og samtidig svaret på dine bønner, når du har brug for hjælp til at få omkodet eller omstillet din lås, eller at få døren lukket op, når du har smækket dig ude. Vi er eksperter i at få lukket låse op, og kan i langt de fleste tilfælde oplukke en 6-stiftet lås uden den tager skade. Det betyder, at du kan bruge låsen igen, uden at skulle påregne ekstra udgifter til montering af ny lås eller udgifter til boretillæg, hvis cylinderen skal bores ud.

​Vil du skærpe sikkerheden? – kontakt låsesmed Ballerup

​Hvis du vil skærpe sikkerheden i dit hjem ved at montere en ekstra lås på yderdøre, vinduer, terrassedøre eller kælderdøre er du godt hjulpet, når du ringer til os hos låsesmed Ballerup. Som nogle af de ældste og førende i branchen giver vi dig masser af tips og tricks til at få optimeret sikkerheden i din bolig.

Grundlæggende handler det om at gøre det besværligt for tyven at bryde ind i netop dit hjem. Det skal med andre ord være synligt for ubudne gæster, at du har ofret ekstra kræfter på at gøre din bolig til en tidsrøver for tyven.

Der er en række tiltag du kan gøre, i og omkring din bolig, og du kan desuden tilmelde dig nabohjælp ordningen, så du og dine naboer sammen kan passe på jeres værdier.

Hvordan undgår jeg indbrud? – det ved låsesmed Ballerup

​Hos låsesmed Ballerup har vi hjulpet mange familier med at tyverisikre deres bolig. Med et gratis sikkerhedstjek gennemgår vi systematisk boligen og omgivelserne, så du kan tage dine forholdsregler. Efterfølgende modtager du et tilbud på, hvad det koster at få installeret de elementer, som du mangler for at gøre livet surt for en indbrudstyv. Det kan være simple ting som montering af ekstra lås på hoveddør og kælderdør, låse på terrassedøre eller vinduer, men det kan også være, at du skal ud med saven og fælde noget af havens bevoksning. Det er nemlig sådan, at jo mindre udsyn, der er til din bolig, desto mere arbejdsro har en tyv, der arbejder på at få adgang til dine værdier – F.eks. giver en høj hæk dig privatliv, men samtidig giver det uventede gæster arbejdsro.

Låsesmed Ballerup sikrer din lejlighed

​Bor du i en lejlighed kan du også sikre din bolig ekstra godt. De fleste lejligheder i København er af ældre dato og her vil alene sikring af de gamle fyldningsdøre med en solid træ- eller metalplade gøre det besværligt for tyven at sparke døren ind. Desuden vil det være en god ide at sikre karmen, ligesom du med fordel kan afdække din brevsprække , hvis den ikke længer er i brug. På den måde undgår du at tyven kan kigge ind i din bolig og se, om der er nogen hjemme. Det samme gælder gamle dørspioner, hvor man kan se ind udefra – dæk den til og skab usikkerhed hos ubudne gæster.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35