Låsesmeden i Birkerød værner om arbejdsmiljøet​

​Låsesmeden i Birkerød fokuserer også på trivsel

At høre til blandt de bedste låsesmede handler om meget andet en oplukning, omkodning samt omstilling af låse. En væsentlig faktor er at have stabile medarbejdere, der med en troværdig og ærlig tilgang til jobbet, kan skabe tryghed for dig og vores øvrige kunder.

Hos os gør vi meget for at tiltrække de bedste medarbejdere og skabe et godt arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø er for os ensbetydende med en uformel omgangstone,samt rige muligheder for at holde sig opdateret om de seneste låseteknologier, og den nyeste viden inden for sikring og alarm.

Når du har smækket dig ude, har du brug for en lokal låsesmed i Birkerød, der hurtigt kan hjælpe dig med oplukning af din lås – hele døgnet rundt inden for en overskuelig tid.

Låsesmeden i Birkerød er hurtigt hos dig

Vi kan med vores høje serviceniveau og døgnvagt være hos dig indenfor 30 minutter efter du har lagt røret. Vi kommer og klarer en oplukning af din lås og har du brug for en omkodning eller omstilling ordner vi også det med det samme.

​Brug for rådgivning om tyverisikring – ring til låsesmeden i Birkerød

Vi vil være din favorit låsesmed i Birkerød, og giver gerne gratis rådgivning med på vejen. Vi kommer i alle dele af Birkerød og kan give dig værdifuld sparring omkring, hvordan du på bedste vis sikrer dit hjem optimalt. Hvad enten du bor i hus eller lejlighed, er mulighederne for enkel og forholdsvis billig tyverisikring absolut til stede, og vi giver gerne et gratis sikkerhedstjek til dig, der gerne vil forlade dit hjem med en fornemmelse af tryghed i maven.

Har du for eksempel tænkt over, hvem der boede i din bolig inden du overtog? Mange nye boligejere er ikke opmærksomme på at få låsene tjekket og omstillet efter indflytning. I værste fald kan de tidligere beboere have flere ekstranøgler i omløb, og mange af vores kunder foretrækker derfor at få foretaget et låsetjek, når de bliver klar over, at de ikke har nogen ide om, hvem der reelt set kan skaffe sig adgang til deres hjem.

Låsesmeden i Birkerød – kommer hele Rudersdal rundt

Der er ingen geografiske begrænsninger på vores services. Uanset om du bor i Lillerød, Bregnerød, eller Høsterkøb, kan du altid stole på at vi leverer den hurtigste hjælp i lokalområdet. Det skyldes, at vi har mange kunder i Rudersdal kommune og kører med vore biler i netop dette område. De fleste gange drejer det sig om oplukninger, omstillinger af låse og omkodning af elektroniske låse på især virksomheder. Vi er din lokale låsesmed i Birkerød og er blandt de bedst uddannede låsesmede i regionen, og det kommer dig til gode, når du har brug for vores assistance.

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35