Låsesmed Buddinge​

​Hvis du mangler en låsesmed, der står til rådighed 24-7, og samtidig rykker ud og er fremme hos dig med mindre end 30 minutters ventetid, er Secure Partner i Buddinge dit bedste valg.

​Igennem mere end 20 år har din lokale låsesmed i Buddinge hjulpet folk, der har problemer med låsen godt videre. Vi oplukker din lås, når du har smækket dig ude med nøglerne hængende på nøglebrættet, og vi foretager omstillinger og omkodninger af din lås – også hvis du har en elektronisk lås. Men Secure Partner i Buddinge gør også mere end det, for vi er tillige specialister i tyverisikring, og med stigende indbrudsstatistikker over hele landet, kan det være en god idé at overveje, om du har brug for et gratis sikkerhedstjek!

Har du husket at få omstillet låsen ved flytning? – låsesmed Buddinge hjælper dig

​I forbindelse med overtagelse af lejlighed eller hus tænker mange ikke over, om der er eventuelle ekstranøgler fra de tidligere ejeres relationer, hjemmehjælp eller håndværkere i omløb. For at undgå at komme hjem til ubehagelige overraskelser anbefaler Secure Partner i Buddinge, at du får omstillet din lås, når du er flyttet ind.

Er din lås sikker nok? – låsesmed Buddinge monterer en ny og sikker lås for dig

​Låsesmed Buddinge råder dig til at skifte din lås ud hvert 10. år. Der sker hele tiden noget nyt på indbrudsteknologi fronten, og derfor er det en god idé at få tjekket op på din lås. Vi tilbyder dig et sikkerhedstjek i din bolig, der ikke koster noget. Her tjekker vi for eksempel dine døre, og vi råder altid til, at man får monteret en ekstra lås på hver udgangsdør. Disse låse skal sidde med 40 centimeters afstand, og begge bør være en dirke- og borefri lås med 6 eller 11 stifter for at være helt optimal.

Glemmer du altid din nøgle? Låsesmed Buddinge monterer en elektronisk lås

​Er du typen, der om morgenen altid kommer afsted uden dine nøgler? Vi har et stort udvalg af elektroniske låse, og vi står klar til at rådgive dig om, hvilken type der passer dig bedst. Du kan vælge mellem en lås med kode eller fingeraftryk blandt andet. Ring til os i dag og hør nærmere.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35