Låsesmed på Christianshavn - lokal døgnservice​

Secure Partner dækker hele Christianshavn, så er uheldet ude, og har du brug for en lokal låsesmed på Christianshavn, kan du med fordel kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen, og alle vores låsesmede er certificerede, så vi kan give dig den bedste service og rådgivning på markedet.​

Vi er en konkurrencedygtig låsesmed i København med yderst fordelagtige priser, og vi går naturligvis ikke, før vores opgave er udført, og kunden er tilfreds.

Vores låsesmed på Christianshavn tilbyder døgnservice, hvilket betyder, at du kan komme i kontakt med låsesmeden døgnet rundt hele året, så skulle uheldet være ude, og du står midt om natten uden at kunne komme ind i din bolig, så ringer du bare til os – så rykker vi ud med det samme og låser dig ind i boligen.

Vi klarer alle låsetekniske problemstillinger, og det gælder alt fra omkodning/oplukning af låse til ny montering af låsesystemer og alarmsystemer. Derudover rådgiver vi om sikkerhed i hjemmet, og foretager sikkerhedstjek af boliger og erhvervslokaler.

Låsesmed på Christianshavn leverer sikkerhedstjek

Der sker flere og flere indbrud i Danmark, og derfor er det nødvendigt, at borgerne sørger for at sikre deres bolig så godt som overhovedet muligt for at undgå indbrud i hjemmet. Som lokal låsesmed på Christianshavn har vi et stort kendskab til bydelen og ved, hvad vi skal kigge efter i forbindelse med tyverisikring af boligen. Vi sender derfor gerne en låsesmed på Christianshavn ud for at foretage et sikkerhedstjek af boligen. Her vil låsesmeden gennemgå boligens låsesystemer for at sikre, at de ikke er forældede, ligesom vinduer, terrassedøre og andre potentielle indbrudsveje gennemgås. Låsesmeden vil herefter komme med anbefalinger til, om låse skal udskiftes, eller om der skal monteres ekstra låse på vinduer, døre etc.

Vi foretager naturligvis også sikkerhedstjek af erhvervslokaler og monterer ligeledes alarmsystemer og adgangskontrol.

Kontakt låsesmeden på Christianshavn​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om, hvad vores låsesmed på Christianshavn kan gøre for dig og din bolig.

Vi kan kontaktes på tlf.: 70 20 10 35  – vi sidder klar til at besvare din henvendelse døgnet rundt.​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35