Låsesmeden i Dragør udfører alle låseopgaver​

​Er du flyttet til en ny bolig – ring til låsesmeden i Dragør

Dragør er en hyggelig by – det synes tyvene også. Når du flytter til en ny bolig, lejlighed eller hus, er det vigtigt at du overvejer hvem der har haft nøgler til boligen, det kan være naboer, familie, håndværkere eller venner af den forrige beboer. Forsikringsselskaberne kræver at du har styr på, hvem der har nøgler til dit hjem. Ring til låsesmeden i Dragør, og vi omstiller dine låse, så du har styr på at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Omstilling af en lås, er den billigste løsning, frem for at få låsen udskiftet.

Låseprodukter udvikler sig hele tiden

Som i alle andre brancher bliver der udviklet nye låseprodukter og låsesystemer hele tiden. Låsenes sikkerhed bliver hele tiden bedre og bedre. Er din lås mere end 10 år gammel, anbefaler låsesmeden i Dragør, at du får din lås udskiftet. Ikke kun låsene bliver bedre, det bliver tyvene desværre også.

Ruko 5 stift låse, nøglerne med det runde hoved

Mange af vores kunder, har stadigvæk de game 5 stift låsesystemer. Disse låsesystemer er gamle, og har et dårligt sikkerhedsniveau, og det er ikke svært at åbne sådan en lås. Vores låsesmed i Dragør anbefaler at man får skiftet til et opdateret, og et mere sikkert låsesystem. På hoveddøre anbefaler låsesmeden i Dragør i København at man monterer en hovedlås og en ekstralås med ca. 40 cm. afstand imellem, da dette giver døren en stor stabilitet, og derved mere modstandsdygtig over for spark og slag.

De fleste tyverier i huse går dog igennem vinduer og terrassedøre. Ring til din låsesmed i Dragør og lad os hjælpe dig med at lave et sikkerhedscheck i din bolig. Vi kommer ud til rigtig mange indbrudssager, så vi ved hvordan tyvene kommer ind i boliger.

Vi laver gerne et gratis sikkerhedscheck i din bolig.

Ring 70 20 10 35​!

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35