​Lokal låsesmed i Farum med 20 års erfaring

​Med vores erfaring og døgnvagt 24/7, giver Låsesmed i Farum dig god service og hurtig udrykning, når du mangler hjælp til oplukning af din lås.

Vi kommer ud til rigtig mange sager, og ved hvad tyvene går efter, og hvilke metoder de bruger for at komme ind. Vi vil derfor gerne udnytte denne erfaring og udfører gratis sikkerhedstjek af din bolig, og vi starter altid med at tage en rundtur omkring dit hus for at vi sammen kan kigge nærmere på sikkerheden.

Forældede låsesystemer? – spørg låsesmed i Farum

Udover oplukninger udfører vi hos Secure Partner en række opgaver inden for låseservice. Det drejer sig blandt andet om omstilling/omkodning af låse. Måske er du i tvivl om, hvem der egentlig har nøgle til din bolig – håndværkere, hjemmepleje eller en helt tredje, som du ikke kan huske? I en sådan situation er det en effektiv og billig metode at få omstillet dine låse. Derved starter du på en frisk og får overblik over, hvem der kan komme ind med en nøgle. Vælger du denne løsning er vi klar til at rykke ud til alle dele af Farum og Bregnerød, så du kan sove roligt om natten.

Gør det besværligt for tyven med låsesmed i Farum

Det gælder for dig, der bor i Farum som for resten af landet. Hver 3. indbygger har været udsat for indbrud og har dermed stiftet bekendtskab med den ubehagelige oplevelse det er, at komme hjem og finde et hjem i kaos. Mange oplever i tiden herefter stor utryghed, og ønsker du at få ro i sindet, kan vi hjælpe dig hos Secure Partner. Med et sikkerhedstjek tager vi hånd om din og familiens sikkerhed, og vi overlader intet til tilfældighederne.

Vi uddanner os løbende, så vi kan give dig de nyeste låseteknologier og være med til at gøre det så besværligt som muligt for tyven at trænge ind i dit hjem.

Låsesmed i Farum gør din bolig til en tidsrøver for tyveknægte

Vidste du at de fleste indbrud sker i dagtimerne, når der er ro og fred i villakvartererne i Farum, Bregnerød og Farum Landsby? Her kan tyvene desværre i alt for mange tilfælde arbejde uforstyrret og vælge og vrage mellem de huse, der er lettest tilgængelige. Hvis det ikke skal være dit hus, gælder det om at lade dit hus blive en tidsrøver. Er du i tvivl om, hvordan du gør det bedst, kan du bare slå på tråden, så kommer vi og hjælper dig. Som regel er det helt enkle midler der kan minimere den største risiko – for eksempel ved at have en ekstra lås på sin dør, have en lås på din terrasse dør og være sikker på, at din kælderdør er solid og ophængt i sikre hængsler.

Med styr på blot disse tre ting, er du allerede godt på vej med Secure Partner.

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35