Låsesmed Fredensborg​

​Bor du i det skønne Fredensborg, er du ligesom andre borgere i Nordsjælland i risikozonen for at blive offer for indbrud. Med Secure Partner i Fredensborg er du dog hjulpet godt på vej, for vi er din lokale låsesmed Fredensborg, der yder professionel rådgivning og montering indenfor tyverisikring. Men vi kan også klare meget andet…​

For til os kan du nemlig ringe i alle døgnet 24-timer, hvis du har glemt dine nøgler, har smidt dem ud med skraldeposen eller har smækket dig ude fra din bil, der holder i tomgang. I de fleste tilfælde er vi ude hos dig indenfor 30 minutter, og vores servicevogn er veludstyret, så vi klarer langt de fleste låseopgaver med det samme.

Få et gratis sikkerhedstjek hos låsesmed Fredensborg

​Med Secure Partner låsesmed Fredensborg behøver du ikke at frygte for din og familiens base i det grønne område. Vi er nemlig eksperter i at sikre dit hjem, og vi kommer gratis ud til et sikkerhedstjek i din bolig. Her vil vi sammen med dig gennemgå din bolig og finde dets svagheder. Samtidig giver vi dig råd til, hvad du kan gøre for at undgå at blive offer for den kedelige indbrudsstatistik.

Lær at tænke som en indbrudstyv med låsesmed Fredensborg og tag dine forholdsregler

​Med os i hånden lærer du at tænke som en indbrudstyv. Vi kigger blandt andet på dine vinduer og døre og tjekker, om de lever op til indbrudstyvens brækjern. Desuden er det vigtigt, at dine låse er up-to-date, så de kan modstå boring eller dirkeværktøj. Vi tager dig også med en tur rundt i haven for at kigge på, om træer, en høj hæk eller buskads virker som læhegn for, at indbrudstyvene ugenert kan udføre deres arbejde. Endvidere tjekker vi nabolaget ud, og vi undersøger, om din bolig ligger placeret således, at indbrudstyvene let kan slippe væk med tyvekoster eller får uhindret arbejdsgang.

Alarmløsning eller blot nabohjælp – få råd og tips med på vejen af låsesmed Fredensborg

​Er du ofte ude at rejse, arbejder du sent, eller har du mange værdier? En alarmløsning kan da være en løsning for dig. Vi har mange typer alarmer med et hav af funktioner og i forskellige prisklasser. En alarm har en god præventiv effekt, men hvis du ikke er indstillet på en alarmløsning, giver vi nogle billige og simple råd med på vejen. Du kan fx anskaffe dig et par tænd-og-sluk ure, der automatisk tænder og slukker lys og radio eller tv for dig. Du kan også indgå en nabohjælpsaftale med dine naboer. Her kan I tømme hinandens postkasser, fylde affald i affaldscontaineren, parkere foran hinandens huse, slå græsplænen eller skovle sne for hinanden, når I ikke er hjemme. Disse enkle og billige tiltag er alt sammen med til at sikre, at dit hjem ser beboeligt ud, selv når du ikke er hjemme.​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35