Låsesmed Gladsaxe klarer alle låse opgaver​

​Er du havnet i den uheldige situation, at du har fået smækket dig ude, med nøglerne liggende på køkkenbordet, så er der hurtig hjælp at hente hos din lokale låsesmed i Gladsaxe. Vi arbejder sammen om din sikkerhed. I disse år, hvor indbruds statistikken går den forkerte vej, har vi mange kunder som vi rådgiver omkring indbrudssikring. Det gælder dig, der skal have sikret din lejlighed, din villa, dit sommerhus eller måske din båd, og det gælder dig, der har egen virksomhed eller sidder med ansvaret for sikkerhed og adgangskontrol på din arbejdsplads.

Vi kører rundt og servicerer dit område i:

  • Gladsaxe
  • Buddinge
  • Bagsværd
  • Mørkhøj
  • Søborg

Låsesmed Gladsaxe sikrer dit hjem

En af de ting som vi anbefaler dig, er at sikre din hoveddør med en ekstra lås. En ekstra lås på hoveddøren er tit nok til at tyven vælger at gå videre – det er simpelthen for besværligt, og tager for meget tid, hvis en tyv først skal bryde to låse op for at skaffe sig adgang til dit hjem. Hos låsesmed Gladsaxe monterer vi mange ekstra låse, der placeres minimum 40 centimeter fra hovedlåsen. I mange tilfælde udskifter vi også de ældre Ruko låse, hvor nøglerne har de karakteristiske runde hoveder. I dag er de ganske enkelt ikke sikre, og kan dirkes op i løbet af ganske få sekunder.

Sikring af vinduer – det klarer låsesmed Gladsaxe

Når du har fået styr på din hoveddør, skal du også huske på kælder- og terrassedør, og dine vinduer.

En kælder dør er ofte beliggende uset, så tyve kan bryde låsen op i ro og mag – tænk på, at dørens materialer skal være robuste og, at du ikke må spare på låsens kvalitet her.

Vi anbefaler også, at du sætter lås på din terrassedør – helst med nøgle, så døren ikke kan åbnes ug bruges som flugtvej.

Adgangskontrol – spørg låsesmed Gladsaxe

Ud over sikring af dit private hjem arbejder vi hos låsesmed Gladsaxe også med sikkerhed og adgangskontrol hos virksomheder.

Skal jeres alarm udstyres med røg anlæg, eller skal det blot være en høj hyletone, der afskrækker ubudne gæster?

Få en snak med os hos låsesmed Gladsaxe, hvor vi gennem 20 år har taget hånd om sikkerheden hos din virksomhed.

Har du din egen virksomhed eller er du ansvarlig for sikkerheden på din arbejdsplads, så lad os tage en snak om, hvordan I kan optimere sikkerheden i virksomheden. Det kan være, at I har brug for at give differentieret adgang til følsomme dele af virksomheden – for eksempel medicindepoter, forskningsenheder eller computerrum. Måske ønsker I bare at registrere, hvem der kommer og går i virksomheden. Adgangskontrol er i dag overvejende elektronisk, da det er nemt for både brugere og administratorer af systemerne at vedligeholde disse. Ønsker I tv- eller videoovervågning klarer vi også den hos låsesmed Gladsaxe.​

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35