Bor du i Hareskov By, og har du behov for en låsesmed?​

​Har du låst dig ude, ring til låsesmeden i Harreskov By. Vores låsesmede køre i hele dit område, og kan være hurtigt fremme hvis du har låst dig ude, eller af en anden grund har behov for en låsesmed.

Låsesmeden i Hareskov By, vi hjælper dig med at sikre dit hjem.

Vores låsesmede har været ude til mange indbrudssager. Når man bor i hus viser statistikken at det ofte er igennem vinduer og terrassedøre at tyvene kommer ind. Vores låsesmede i Hareskov By anbefaler at man får lavet et gratis sikkerhedscheck af sin bolig. Får gennemgået alle mulige indgange, og får en anbefaling til forbedring af sikkerheden.

Har du flyttet til en ny bolig?

Når man overtager en ny bolig, er der mange udgifter, flytning, maling, forbedringer m.m. Mange glemmer at tænke over udgifterne til en låsesmed. Ifølge forsikringsselskaberne er det dig som ejer, der har ansvaret for nøgler til boligen. Hvis man overtager en bolig med medfølgende nøgler, ved man ikke om der findes ekstranøgler til boligen, hos naboen, familie, venner til den forrige ejer, eller hos håndværkere. En billig og sikker løsning på problemet er at få omkodet låsene og få 3 nye nøgler. Dette er en både billig og nem løsning, og så har du styr på nøglerne til dit nye hjem, som forsikringsselskaberne kræver. Vi kan naturligvis kode låsene om så postkassen hoveddøren og udeskuret har samme nøgle. Ring til os – din lokale låsesmed i Harskov By, vi er lige om hjørnet.

Vi kan hjælpe dig med flg. opgaver:

  • Oplukning
  • Omkodning
  • Alarmsystemer
  • Sikkerhedstjek
  • Ny monteringer
  • Adgangskontrol
  • Rådgivning

Låsesmed i Hareskov køre i dit område, og vi kan være hurtigt fremme, hvis der opstår et akut behov for vores ydelser. V har døgnåben, så vores låsesmede kan kontaktes døgnet rundt, hele året.

Ring til vores låsesmed i Hareskov By på – 70 20 10 35

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35